Malzemeler:1/2 su bardağı soğuk et suyu
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz
Hazırlanışı:Küçük bir tencerede tuzu,unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin.Sonra bir çırpma teliyle karıştırarak kaynar et suyunu yedirin.Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın.Bir süzgeçten süzdürün,tereyağ ile kapariyi karıştırın servise hazır...Afiyet Olsun
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz
Hazırlanışı:Küçük bir tencerede tuzu,unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin.Sonra bir çırpma teliyle karıştırarak kaynar et suyunu yedirin.Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın.Bir süzgeçten süzdürün,tereyağ ile kapariyi karıştırın servise hazır...Afiyet Olsun