Kapanan Spiker

RaPizM^^

Bayan Üye
Televizyonun sevilen sunucusu ikbal Gürpınar Kanal D TRT Samanyolu TV ve Kanal 7’de çeşitli programlar yaptı. Geçtiğimiz aylarda umreye giden Gürpınar sevenleri kadar kendi çocuklarını bile şaşırtıp aniden başını örttü

Oğlum Alper Koç Üniversitesi Uluslararası ilişkiler’de okuyor şubatta okulu bitecek. Bana çok kızgın “Sen başını örttün beni diplomat yapmazlar artık” diyor. Öyle bir niyetim yoktu. iki kez umreye bir kez hacca gitmiştim. 25 Mart’ta üçüncü kez umreye gittim. Tavaf namazında secdede iken “Artık saçını açmamalısın” diye bir ses duydum. Önce biri söylüyor zannettim. Namazı bitirdim ve titremeye başladım. Deliriyor muyum diye çok korktum. Koşarak otele gittim. Kanal 7’nin Genel Müdürü Mustafa Çelik’i aradım. “Böyle bir ses duydum. Başımı örtsem nasıl olur?” dedim. Çelik “Kapatsan da başımızın tacısınkapatmasan da” dedi. Küçük oğlum Efe’den dolayı bu işten sıyırırım diye düşündüm. Çünkü o ne zaman beni namaz kılarken yakalarsa başörtüsünü açardı. Kapıdan girdim “Ne komik olmuşsun” dedi ama açmadı. Ben de bir daha başımı açmadım. Allah belki bir plan uyguladı hayatımda. Başta başım örtülü olsaydı bu noktalara gelemezdim. Hakaretler iftiralar geldi başımı örtünce. Cemaatlere üye olmuşum onlardan para almışım. internet sitesinde böyle yorum yazan 50 kişiye tazminat davası açtım. Çatır çatır para ödeyecekler.

Ama ilk örtünmem ilkokuldayken oldu. ilkokul üçteyken babam hacca gitmişti. Babamın bir arkadaşı “Hacdaki babanın kızı başını örterse hac sevabı alır” dedi. Babam hacdayken başımı örttüm. izmir’de açıktı ama Kırıkkale’ye tatile geldiğimde örtüyordum.

O GÜN NAMAZA BAŞLADıM

Bir Ankara yoculuğunda üç dakikayla otobüsü kaçırmıştım. Sonrakine bindim. O kadar yorgunum ki gözümü açamadım. Ankara’ya geldiğimizde uyandımbaktım ayaklarımızın altı ceset dolu. Kaçırdığım otobüs kaza yapmış. O gün beş vakit namaz kılmaya başladım. Başını örtüp namaz kılmamak olur mu? Siz tamamen örtmüşsünüzdür ama bir bakışınızla bir erkeği baştan çıkarmışsınızdır Allah sadrda olanı bilir. Başımdakine bir sürü kadın örtünme demiyor ama ben şu anda bunu yapabiliyorum. Bende hipoglisemi var o yüzden oruç tutamıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri