Kanka dediqin Kisi sevgilinden hoslandıgını Söleseydi NapardIN?

---> Kanka dediqin Kisi sevgilinden hoslandıgını Söleseydi NapardIN?

basina gelmis gibi :)

gonule gem vurulmaz ama hal ve haraketlere gem vurulur, gercek dost olmus olsa soylemezdi ve uzak dururdu.

kizmazdim belki ama birdahada gorusmezdim ve sevgilimle ayni ortama gelmemelerini saglardim.

Eğer sadece hoşlanıyorsa bir şey demem, anlayışlı olurum ama bir daha görüşmelerini engellerim. Ama eğer hoşlandığını ona da söylemiş bir bir şeyler yaşamışlarsa suratının ortasına tüm gücümle yumruk atarım herhalde, bir daha da görüşmem.

benim 4 yıl kanka dediğim şahsiyet sevgilimden ayrıldım çıkmaya başlamıştı.. kızı o anda sildim hayatımdan..

benim kardeş dediklerim'De olmaz öyle birşey : )

o üzden sıkıntı yokk :)

Yol Verirdim Ki ÖyLe bir Şey YapamazLar :D

Onu hayatımdan çıkarırdım yokluğuna alışmak kolay olmasa da

İkimizden birinin bu diyarları terketmesi gerektiğini söylerdim . Tıpkı kovboy filmlerindeki gibi :D

hiç bir kankam böyle bir şey demeyi bırak, öyle bir duygu hayatta beslemezler. Birbirimize canımızı emanet eder gideriz o derece. eğer senin kanka dediğin kişi böyle bir şey hissedebiliyorsa, bilki o senin kankan değil gizli düşmanındır.

Yaşadım hemde çok deger verdigim biri tarafından hayatından çıkarmak farz o yoluna ben yoluma :)

hayatmdan cıkartırdım

Kankam OLamaz.. Sıkı Fıkı muhabbeti Sevmem..Annemden ßa$kasına Güvenmem..
Bu Yüzden Sıkıntı da Yok.Kanka DeğiL de Selam Verip , AlmışLıqım OLan Arkada$Larımdan ßiri Olursa , Ağır Konu$urum , YüzLerine de ßakmam..

Böyle bir olay yaşamıştım bişi diyemedim.

Kankalık tabirinden çok " Dostluk " tabiri vardır bende . Çevremdeki elle tutulur , gözle görülür kişilerdir bunlar . Bir elin parmaklarını geçmez.

Kardeş , Mecburi Kardeştir .
Arkadaş , Seçilmiş Kardeştir .

Bununla beraber kendi seçtiklerimiz , bizim çevremizde olan insanlar ; Birlikte olduğumuz bayan arkadaşlarımıza yan gözle dahi bakmazlar . Varsa da öyle bir durum , duygularını içinde patlatırlar . Yine de aramıza sokmazlar ..

8 Seneden bu yana gündeme gelmedi . Bundan sonra da gelmeyecektir .

kanka dedigin kisi sevgiline yan gözle bakmamayandir...eger ona kanka diyorsan kardesin gibidir....cok sükür öyle bisey gelmedi basima.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri