kangjihwan

kangjihwan

Bayan Üye
hey ben 33 yaşındayım burcum boğa ankarada yaşıyorum bu site çok güzel bir site :2::2::2::2::2::2: dertlerim var sizin aranıza katılmaktan şeref duyarım ;););););):171::171: evli değilim alakasız olucak ama genelde şöyle debiliyor evlilik aşkı öldürür deniliyor bende ona inanıyorum bekarlık hayatıma devam ediyorum hoşlandığım şeyler güney kore drama dizileri izlemek japon ve çin filmleri izlemek araştırma yapmak yeni insanlarla tanışmak internette oyun oynamak dolaşmak gezmek bisiklete binmek ve benim evde kbs world adlı güney kore kanalı çıkıyor o kanalda çok güzel drama dizileri var çok güzel aşk konulu diziler var bazı koreli erkekler cidden çok yakışıklı oluyorlar sorularını alıyım cevaplarım sorularınızı fobilerim ise böcekler karanlık bir yerde tek başıma ilerlemek :Ü:Ü:Ü:Ü:Ü:Ü

---> heyyy bakar mısınız banada

HoşgeLdiniz iyi ForumLar diLerim.. KeyifLi SaatLer..

Muhteşem Kraliçeyi de izlemişsindir sen ..
Memnun oldum, ha bir fobini daha yazmamışsın Kral dairesinde uyuklamayı da sevmiyorsun kanımca ..

böceklerden çok korkarım en çokda kocaman kabbuklu böceklerden korkarım böcekler bana çok soğuk geliyor sevemiyorum böceklere karşı anti patim vardır

---> kangjihwan

[MENTION=152373]kangjihwan[/MENTION] kişisel sayfa başlığında " nickiniz " yazmalıdır Bölüm kuralları. Nickiniz baslıgınıza eklendi. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri