kandil mesajı atanlar hayırlı işler..

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Dolmuşta ''ABİ PARA ÜSTÜ VARDI'' demek, birine ''seni seviyorum'' demekten daha zor.

-Eski sevgiliyle barışmak için kandil mesajı atanlar hayırlı işler..

-Akrabaların büyük harflerle kandil mesajı atma gününe hoşgeldiniz

-Adam 8 mesaj uzunluğunda kandil mesajı atmış. Okurken telefonum kendiliğinden medineye varamadım ilahisi çalmaya başladı.

-44 numaralı ayakkabımın topuğuyla döveceğim okadar insan var ki,etrafımda...

-Şampuan reklamlarında hep uzun saçlı insanları oynatıyorlar. Sanki kısa saçlılar saçını omo'yla yıkıyor.

-Biz Turklerden her sey beklenir abi, cunku biz balikcil bir kus turu olan martilari simit yemeye alistirmis bir milletiz.

-1 ay önce, İsrail malları almıyoruz diye bi tarafını yırtanlar , şimdi fanta festivallerine gitmek için can atıyor, ilginç...

-Empatinin Türkçe karşılığı : "aynı şeyi senin anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?

-Ebru Gündeş'in işide zor, sen yıllar sonra bir sevgili yap devlet gelip el koysun. olacak iş değil...

Son düzenleme:
---> 44 numaralı ayakkabımın topuğuyla döveceğim okadar insan var ki

-Adam 8 mesaj uzunluğunda kandil mesajı atmış. Okurken telefonum kendiliğinden medineye varamadım ilahisi çalmaya başladı.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

---> kandil mesajı atanlar hayırlı işler..

Empatinin Türkçe karşılığı : "aynı şeyi senin anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?

Gayet başarılı :)))))

-Sen, benimleyken güzeldin; şimdi kertenkeleye benziyorsun....

-''Sofistike'' kelimesini kullanınca kendimi havalı sanırdım, geçen komşu teyze kullandı, ''şu bahçeye sofistike bir şeyler yapalım'' dedi..Otur Ağla...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri