Kandil Gününki Günlüm :P

Önce Kumkapıya Gittiq Kumkapıda Gezdiq Yediq İçtiq Ordan SultanAhmete Yürüdüq Sultan Ahmette Paso Gezdiq Bi Dikili Taş Tarafı Bi SultanAhmet Cami Önü Sonra Namaz Kıldıq Akşam Oldu Başladı Trist Akmaya 2 Tane Trust Geldi Bana Sayıyo Bende anlamıom Bişiler Zırvalıo ben Türkçe Cevap vEriom .... Git Filan Die :D Kız Sory Dio Başka Bişi Demio :D Delimi Nee :D

Benim Tel Rasgele Kurcalarken Saat Ayarı Değişti Bizimkilere Soruom Saat Kaç Söylemio Bende Gittim Sarışın Bi Triste Sordum Ama Trist Oldunu Bilmiom Pardon Saati Örene Bilirmiyim Dedim Sory Dio Bende Soruyom Saten Saat Kaç Diom Güldü Bende Güldüm Saati Gösterdim Söyledi Sonra Gezduq Gezduq Gezduq Arabaya Atladuq Geldik Mah Bizim Dier Tayfada Bi Köşede Takılıo Saat 12 Bizde Oturduq Sigara Kola Filan İçioz Bende Ark Gitar Vermiştim Onu Getirdi Evden O Arada Kadir Abi GEldi Gitarcı Dedim Kadır Abi Al Şuna Bi Akord Yap Aldı Yaptı Bu Oturttu Bizi Yanına Başladı Gitar Çalıp Söylemeye Allahhh Bizim Ark Ses Kaydı Yaptı Ama Berbat Oldu :D Teli Gitara Soqmuş Sanki adam Kısık Sesle Söyledi Akşam Die Bide araba Uçak Geçince Çoq Kötü Oldu Sonra Denüz Evine Serkan Evüne Yusuf Evüne Ben Evüme Eve Geldim Uur Uyuyo Nişanlısıyla Bende aldım Gitarı Başladım Çalmaya 2 Side Ayaqta :D Konuşmeyin Len Gitar Çalıoz Dinleyin Sanaat Bu Boru Deil Dediq Defam Ettiq :D Gece Bitmedi Hala Uykusuzum Saat 06.23 Uyumadım :D 8 de de Denize Gitcez 3 gün Denizde Sabahlıcaz :D

Arifemi

Arife Ramazan Bayramindan 1 gün önce oLmuyomu ??

benmi yanlis biLiorum :S

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri