Deniz kızı
Bayan Üye
Yeni sezonda en fazla dizi yayınlanan kanalı olacak olan Kanal D, eski ve yeni dizilerini birbiri ardına yayınlamaya başlıyor. Prime time 1 diye adlandırılan 20.00 kuşağını dolduran Kanal D, bazı yeni ve eski dizilerini ise 22.00 kuşağında yayınlayacak.
TVAKTUEL'in haberine göre Kanal D yeni sezondaki iddialı yapımlarını birbiri ardına tanıtmaya başladı. İlk olarak yeni sezondaki en iddialı dizisi Benim Adım Gültepeyi geçtiğimiz Çarşamba akşamı ekrana süren Kanal D, geçen sezondan devam eden dizilerini de yayına girecek.
Kanal Dnin yaz aylarında başlattığı ve büyük ilgi gören reyting birincisi dizisi Ulan İstanbulun yayın gününün değişmesi beklenmiyor. Pazartesi akşamlarının en fazla izlenen yapımı olan Ulan İstanbul, Kanal Dnin yeni sezonda aynı gün diğer kanallarda yayınlanacak olan Karadayı, O Ses Türkiye gibi yapımlara karşı kozu olacak.
Pazartesi prime time kuşağında Ulan İstanbulu yayınlayacak olan Kanal D, Salı akşamları 20.00′de ise yine Küçük Ağa dizisini ekrana getirecek. Kanal Dnin kesinleşen yayın akışına göre, çarşamba akşamları 20.00′de Benim Adım Gültepe, Perşembe akşamları Kurtlar Vadisi Pusu, cuma akşamları ise Arka Sokaklar yayınlanacak. Daha önce Perşembe yayınlanan Güllerin Savaşını Kurtlar Vadisinin gelmesiyle Cumartesi 20.00′ye alan Kanal Dnin Pazar akşamı ise Bana Artık Hicran De dizisini yayınlayacak.
2 YENİ DİZİNİN GÜNÜ BELLİ DEĞİL
Kanalın geçen seneden devam edecek olan Ankaranın Dikmeni ve Galip Derviş ile Eylülde başlayacağını duyurduğu Poyraz Karayel ve Urfalıyam Ezelden dizilerinin ise yayın günü ve saatleri netlik kazanmadı. Geçen sene Çarşamba akşamları 20.00′de yayınlanan Ankaranın Dikmeni dizisinin Çarşamba 22.00 kuşağında, Galip Dervişi Perşembe akşamı Kurtlar Vadisinden sonra yayınlanması muhtemel gözüküyor. Ekimde yeni bölümlerini ekrana getireceği Yalan Dünya dizisi ise Cumartesi akşamları Güllerin Savaşının ardından 22.00′de ekrana gelecek.
ŞEREF MESELESİ YEDEKTE BEKLİYOR!
Yeni dizilerden Poyraz Karayel ve Urfalıyam Ezelden dizilerinin ise prime time 2′de yayınlanacak. Bu diziler için ise en müsait günler olarak Pazartesi ve Cuma akşamları olarak gözüküyor. Kanal D, Kerem Bürsin, Yasemin Allen ve Şükrü Özyıldızın oynadığı Şeref Meselesini dizisini ise yeni dizilerinin reyting durumuna göre Ekim ayında ekrana sürecek. Yeni yada devam eden dizilerden reytinglerde başarılı olamayan ve yayından kaldırılan dizilerin yerine Şeref Meselesi ekrana sürülecek.
Yaklaşık 2 sezondur bir çok dizisinde hüsran yaşayan Kanal Dnin yeni sezonda adeta dizi satrancına dönen bu planlamalarının nasıl sonuç vereceği ise merak konusu.
Kanal Dnin yeni yayın akışına göre kesinleşen akşam kuşağı ise şu şekilde oluştu.
Pazartesi: 20.00 Ulan İstanbul
Salı: 20.00 Küçük Ağa 23.00 Şansa Davet
Çarşamba: 20.00 Benim Adım Gültepe
Perşembe: 20.00 Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma: 20.00 Arka Sokaklar 23.15 Beyaz Show
Cumartesi: 20.00 Güllerin Savaşı 22.00 Yalan Dünya
Pazar: 20.00 Bana Artık Hicran De
Televizyongazetesi