Kanadoğlu çaldı Demirel oynadı!

AySe^^

Bayan Üye
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Sabih Kanadoğlu'ndan bir adım öteye gitti: 367'yi bulsalar bile olmaz...

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in anayasa paketine ilişkin olarak yaptığı açıklamadan siyaset kulisleri rotayı Süleyman Demirel'e çevirdi.

Önümüzdeki günlerde piyasaya sunulacak olan Eko Enerji Dergisi'ne konuşan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, hükümetin hazırladığı anayasa değişikliği hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

367'Yİ BULSALAR BİLE OLMAZ!

Yargıtay Onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu'nun paket referandumdan geçse bile Anayasa Mahkemesi'nde iptal olur şeklindeki sözlerinden sonra bu tezlere bir başka açıdan destek Süleyman Demirel'den geldi.
geldi.

Demirel'in görüşleri şu
önde: "Pakette değişiklikler de yapılsa, referandum da yapılsa hemen ertesi günden itibaren tartışılmaya başlayacak. Hükümet 367'yi bulsa bile AKP Anayasası'ndan öteye gitmez. Maksat yargıyı işler hale getirmek değil yargıyı ele geçirmekse o zaman bu ithamlardan kurtulamazlar. Bu yasaya oy verenler vermeyenler de bölünecektir. Bu tartışmanın tükenmezliği devam edecektir"

AK PARTİ'Yİ ÇILDIRTACAK İDDİA

Star TV'den Murat Çelik'in Eko Enerji Dergisi'nden derlediği bilgilere göre Demirel tezlerine şöyle devam ediyor: TBMM'de aritmatik bakımından kafi sayınız varsa anayasada değişiklik yapabilirsiniz. Yalnız halkta genel kabul görmüyorsa bu değişiklik TC demokrasisin yerine anayasayı değişiklik yapanların yasası olur, AKP Anayasası olur.

BU DEVLETİ ELE GEÇİRMEK OLUR

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in bu sözleri ise hükümetin sinir uçlarını oynatacağa benziyor. Demirel görüşlerine şöyle devam ediyor... Bence Türkiye ne yapıp etmeli yargı reformunu yapmalı ama bu değil.... Kavgalı olduğunuz yargıyla bunu yapamazsınız. Ama 'ben yargıyı elime geçireceğim' diyorsanız, 'devleti ele geçirmek için bir adım daha atıyorlar' sözlerine muhatap olursunuz...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri