kaLß^M ee.. Sup3r1s1 *mavi_rüzqar <3

mavi_rüzqar

Bayan Üye
DostLuk : Dost biLdiqin kişinin senin en karışık detayLarını biLmesi qerektiqi deqiLdir..

DostLuk : Dost biLdiqin kişinin ince detayLarını biLme ihtiyacı ve qereqi deqiLdir..

DostLuk : Emek.. sevqi.. fedakarLık . en önemLisi taşıyacak bir yürek ister.Her insanın dostLuk anLayışı farkLıdır.Hep deriz dostça.. aile dostum.. iLişkimiz dostane.. iyi qün dostu.. kötü qün dostu..

İşte bu da benim qönüL dostum!!

Seni anLatırken bu kadar zorLanacaqımı biLmiyordum.. Seni anLatacaqım cümLeLeri özenLe seçtim qönüL sözLüqümden..Yüreqin bir keLebek kadar narin.. farkında oLmadan inciteceqim diye ödüm kopuyor.. yaLnızLık eskisi qibi korkutmuyor beni.. yaLnız kaLdıqımda tek umut kapım sen varsın artık.. Ne qüzeL yaa !! Sana " iyiki varsın " demek ..

GözLerinin içinde başLar qüLüşLeri..sımsıcaktır yüreqi.. ben kuruLdum köşesine daha sokmam hiç kimseyi.. uzun yıLLar var tanışaLı çok qüLduk coqu kezde aqLadık ama hiç tüketiLmedi sayqı yüreqimizde.. Hiç düşünmeden umarsızca anLatırım yüreqimdeki qeLip qeçeni.. biLirim ki qönLündeki sandıqa kiLitLemiştir payLaştıkLarımı.. Sırdaşım.. can yoLdaşım !

Güne seninLe merhaba demek.. qeceden kaLma tüm keder perdeLerini kapattırır qönLüme.. qüneşim oLdun karanLık qecemin sabahında.. şifa daqıtıyorsun her cümLende.. Ruhumun yorqunLuqu tatiLe çıkıyor seninLe her sohbet edişimde.. İki yüzLüLük yoktur bizde ! Kardeş qibi ama arkadaşLıktan öte.. Ruhunda ki qizLi mahzenine qirdim qeçenLerde.. kızmadın deqiLmi qüzeLimm ? Seni incitmek deqiLdi amacım qizLimiz sakLımız kaLmasın istedim.. ara ara hissediyorum içindeki eksikLiqi..
yıLLarca uzaktan sevmiş o sarı qenç adamı...

Dedim bu nasıl sevda ? söyLe açıL.. Dokun.. hissettir içinde barındırdıqın aşkını!

oLurmu acaba ?

Dedim neden oLmasın !

Dedi.. İmkansız !

ah canım kardeşim imkansız oLan sana uLaşmaktı asLında sen istemezsen konabiLirmiyi o umut çiçekLerinin buLunduqu qönüL bahçene..

büqünLerde qün ışıqına çıkmıs sevdası açmış qönLündeki tüm çiçekLeri.. DiLeqim özLemini duyduqun aşkına uLaşman .. Yüreqindeki sevdanı doyasıya yaşaman ( işin asLı ben seni kimseyLe payLaşmam ) benciLLik yapyım demi qüzeLim.. isterim tabii ki mutLuLuqunu payLaşmayı.. her zaman tüm kararLarının yanındayım.. sakına beni nikah şahidin yapmayı unutma ! .. =) iLk evveLa ikizLerin oLsun . bakarsın zor qeLir ev yaşantısı sana.. ßenim canımsın yaa !!

sen qüL hep.. deqmesin yüreqine hüzün.. iyi qünde kötü qünde hep ben varım sakın unutma !!

payLaştıkLarımız çoqaLdıkca tiryakin oLmuşum senin.. mis qibi kokan o yanakLarından öptüm!!

dindirdin qönLümdeki kopan fırtınaLarı.. dinqinLeştirdin.. ferahLattın ruhumu ıLımLı sevqinLe.. bir tek sana inat edemem.. biLirim ki uysaLLaştı yüreqim dostLuk qüneşinLe..

Dünde Buqünde Yarında Yüreqin Kadar Yakınım.. Kendini YaLnız Çaresiz Hissettiqinde Dokun Yüreqine Ben Hep Oradayım..

Caaan .. ! qönüL dostum ! sana oLan sevqim.. baqLıLıqım .. cümLeLerLe tarif ediLmiyor.. Sen. sana oLan sevqimi biLirsin.. qönül bahcemin tüm çiçekLeri buqün oLduqu qibi yarınLarda da hep senindir ...

Sup3r1s1..
KardeşLerin bitanesii...
Seni Herşeyden Herkesden çok seviyorum Caanım =)

Son düzenleme:
---> kaLß^M ee.. Sup3r1s1 *mavi_rüzqar <3

Herşeyim...
Canım ! ...
Kardeşim...
ßitanem !
KaLßim...
Dostum...
KeLimeLerLe İfade Edemediqim...

Canımsın Benim ..
Yüreqimin En derinLerine İşLemişsin Yine...

İyiki Varsın..
İyiki BenimLesin.. !
Ben Hiç Terketmicem Seni..
Hoş Seninde qitmiceqini BiLiyorum Ya... Söylim dedim Tekrardan :)

Seni Çok Seviyorum !

bende senii çook seviyorum kardeşim....
hep kalbimdesin..
hep aklımda..
iyiki varsın dediqim tek insansın
can^sın canımsın.. =)

:|

Allah dostlugunuzu Daım Etsın

Allah dostlugunuzu Daım Etsın umarım hiç ayrılmassınız :)

teşekkür ederiz çok saoLun inş ayrıLmıcazz ayrıLamayız bizzz =) =)

İnşaLLahh :):)

GüzeL DiLekLeriniz İçin TeşekkrLer ArkadaşLar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri