Eski Nick'im pek ahım şahım bişey olmadılar ama yaptığım Kalpsiz avatarlarını burda toplıcam :D
Saye Slow Motion. Kayıtlı Üye 24 Nis 2011 #1 Eski Nick'im pek ahım şahım bişey olmadılar ama yaptığım Kalpsiz avatarlarını burda toplıcam Son düzenleme: 28 Nis 2011
Saye Slow Motion. Kayıtlı Üye 24 Nis 2011 #3 ---> Kalpsiz şuan programım yok ama boyutunu ve ne yazılacağını belirtin siz. ben yaparım.
Saye Slow Motion. Kayıtlı Üye 25 Nis 2011 #7 ---> Kalpsiz ßy_ChéqiCi' Alıntı: SéRCaN 219 * 589 Genişletmek için tıkla ... Dediğin boyutta ayarladığımda resmin boyutu uzuyordu ve görüntü kötü oluyordu bende 219×364 yaptım. şöyle bişeyler çıktı umarım işini görür.
---> Kalpsiz ßy_ChéqiCi' Alıntı: SéRCaN 219 * 589 Genişletmek için tıkla ... Dediğin boyutta ayarladığımda resmin boyutu uzuyordu ve görüntü kötü oluyordu bende 219×364 yaptım. şöyle bişeyler çıktı umarım işini görür.
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 26 Nis 2011 #10 ---> Kalpsiz Çalışmalarınız güzelmiş devamını diliyorum, umarım daha iyiye(istediğiniz yere) ulaşırsınız
---> Kalpsiz Çalışmalarınız güzelmiş devamını diliyorum, umarım daha iyiye(istediğiniz yere) ulaşırsınız
Saye Slow Motion. Kayıtlı Üye 27 Nis 2011 #11 ---> Kalpsiz Dipsiz Kuyu' Alıntı: Çalışmalarınız güzelmiş devamını diliyorum, umarım daha iyiye(istediğiniz yere) ulaşırsınız Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim yaptıkça yayınlarım.
---> Kalpsiz Dipsiz Kuyu' Alıntı: Çalışmalarınız güzelmiş devamını diliyorum, umarım daha iyiye(istediğiniz yere) ulaşırsınız Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim yaptıkça yayınlarım.
Saye Slow Motion. Kayıtlı Üye 28 Nis 2011 #12 ---> Kalpsiz Genişletmek için tıkla ... + 1 Kalpsiz daha