Kalp Hırsızım; Çaldığın Hayallerimi Geri Ver Bana ...

Bronzé

Bayan Üye
Kalp Hırsızım'a.
Önümde boş bir kağıt, aklımda binlerce düşünce.
Ne yazsam, nasıl anlatsam bu içinde olduğum garip düşüncelerimi sana bilmiyorum..
Sadece düşünüyorum.. Aklıma geldiğinde o kadar çok hayal giriveriyor ki aklıma bazen ben bile umarsızca..
Yanımda değilsin ya; hayalinde avunurken bile beni mutlu eden tek insansın, tek düşüncem tek umudumsun.. Seni düşündükçe hem anlamsızca gülüyor, hemde acı çekerek ağlıyorum.. Mutlu günlerimize gülüyorum. Yarım kalan aşkımıza ağlıyor..
Beni birkerecik anlasan, bir kere olsun düşünsen aklına getirsen ne olurdu.. Sen benin hergün hayatımın bir parçasıyken ben senin için neden sadece boşlukta kaybolan düşüncelerinim..
Bir yalan olduğunu düşünmek istiyorum artık..
Bir hayal olduğuna inanmak istiyorum.
Ve bir oyun olmasını istiyorum bu aşkın..
Herşeyin en başından sahte bir oyun olduğu gibi…
Sana artık son vedamda inan gözyaşlarımı tutamıyorum..
Sana verdiğim onca emek, onca sevgi çöpe giderken gözyaşlarım süzülüyor yavaş yavaş.. Hıçkırıklarımın odamım sessizliğinde kaybolup gidiyor ama içimdeki acıyı hiçbir sessizlik gideremiyor. Ne yapsam olmuyor, gitmiyor, bitmiyor..
Kalp hırsızım bu defa ben veda ediyorum sana ben gidiyorum kalp kırıklıklarımı toplayıp.. Gidiyorum sana veda edemeden sana sarılamadan, cesaretim yok boynuna sarılıp ben gidiyorum ama seni seviyorum demeye.. Yok cesaretim yoook..
Ama gitmeden aldığın umutlarımı, sevinçlerimi, hayallererimi geri ver bana ne olursun geri ver.. Beni giderken bile aşksız, mutsuz ve yarım bırakma. HAYALLERİMİ var bana sonsuz hayallerimi..
Hayallerim olsun ki seni düşlemeyi, hayaletmeyi becerebileyim..
En azından masum ve sahte aşklar hayalediyim…
Yoksa dinmez bu kalp acısı, dinmez kalp hırsızım...​

*04.12.2009
23:50
Bronzee*

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri