Pâye
Kayıtlı Üye
Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene geç derdi oysa sen geçerken birden STOP ediverdi
Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan bütün anlarına anlam katmayı öğrendedim bebeğim.
Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır.
ister yaz olsun ister kış olsun, ister hüzün olsun ister dert olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni
Aşk bir çilek beni unutursan çok çek.
Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yüreğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim.
Göz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı.
Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim.
Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Ölür.
Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım
Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur hep yağsın.
Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Söylemek istediklerimdir Sevgilim.
Aşkın ecel olsa yine içerim yolun ecel olsa Korkmam yine geçerim.
Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim.
Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir.
Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem.
Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun
Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken
Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim
Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe
Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.
Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır
Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan bütün anlarına anlam katmayı öğrendedim bebeğim.
Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır.
ister yaz olsun ister kış olsun, ister hüzün olsun ister dert olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni
Aşk bir çilek beni unutursan çok çek.
Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yüreğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim.
Göz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı.
Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim.
Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Ölür.
Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım
Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur hep yağsın.
Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Söylemek istediklerimdir Sevgilim.
Aşkın ecel olsa yine içerim yolun ecel olsa Korkmam yine geçerim.
Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim.
Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir.
Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem.
Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun
Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken
Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim
Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe
Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.
Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır