Kalıpta Krema / Kör Ala Krema Tarifi (Fransız Tatlısı)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 225 gr. karper, eritme peynir
* 2 bardak koyu krema
* 2 çay kaşığı elenmiş pudra şekeri
* 225 gr. çilek
* Limon suyu
* Pudra şekeri

Yapılışı

Tahta bir kaşık kullanarak peyniri ince bir tel elekten, derin bir kaba ezerek geçirin. Sonra içine koyu krema ile pudra şekerini katın ve iyice karıştırın.


Hazırladığınız karışımı ya altı delikli, kalp şeklindeki kalıplara dökün yada içine tülbent serilmiş bir süzgeç içine koyun ve sabaha kadar süzülmesi için serin bir yerde bırakın.

Servis yapmadan önce, kalıpları servis tabaklarına ters olarak çevirip boşaltın, üzerine çilek ve tat vermesi için pudra şekeri serpiştirin, sonra çilekle süslediğiniz kremayı servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst