Nerden bilebilirdim hayallerimden düşeceğini Bilseydim kanatlarınıda hayal ederdim...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #1 Nerden bilebilirdim hayallerimden düşeceğini Bilseydim kanatlarınıda hayal ederdim...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #3 ---> Bilseydim Kalbim Üşür oldu yokluğunda Kalbimin eldiveni olsan ne kaybederdin ki...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #4 ---> Bilseydim juLia' Alıntı: muhteşem ))) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğendiysen ne Alâ
---> Bilseydim juLia' Alıntı: muhteşem ))) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğendiysen ne Alâ
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #5 ---> Bilseydim Gecem ol istemiştim Uykumda üstüme çöken karanlık değil.
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #6 ---> Bilseydim Kendimin yansımasını gördüğüm o gözlerin Şimdi kimlerin yansımasına aşık
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #7 ---> Bilseydim Ben senden aşk isterken Elimde kalan neden bir parça nefret...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 24 Mar 2014 #8 ---> Bilseydim Sen hep böyle kal Kal ki,sana baktıkça aşkı hatırlim
Queen2 N.❤ Prenses 25 Mar 2014 #9 ---> Bilseydim [MENTION=160536]meftun[/MENTION] takibimdesin :R çok güzel sözler
Queen2 N.❤ Prenses 25 Mar 2014 #11 ---> Bilseydim [MENTION=160536]meftun[/MENTION] bu aşk bizi ne hale getiriyor :kikiki:
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #12 ---> Bilseydim yesil83' Alıntı: gonlune saglik canim Genişletmek için tıkla ... Sağol ablacım benim okuyan gözlerine sağlık :R
---> Bilseydim yesil83' Alıntı: gonlune saglik canim Genişletmek için tıkla ... Sağol ablacım benim okuyan gözlerine sağlık :R
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #13 ---> Bilseydim Queen2' Alıntı: [MENTION=160536]meftun[/MENTION] bu aşk bizi ne hale getiriyor :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Valla hiç sorma cano ya :3dth8:
---> Bilseydim Queen2' Alıntı: [MENTION=160536]meftun[/MENTION] bu aşk bizi ne hale getiriyor :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Valla hiç sorma cano ya :3dth8:
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #14 ---> Bilseydim [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] cano bişey sorucam, başlığı söz yazmaya uygun olarak değiştirsen ben buraya söz yazsam olurmu
---> Bilseydim [MENTION=160419]Queen2[/MENTION] cano bişey sorucam, başlığı söz yazmaya uygun olarak değiştirsen ben buraya söz yazsam olurmu
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #15 ---> Kalemimin Sözleri Işığa yönelen kelebek gibiyim Kapat ışıklarını kalp avcısı...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #16 ---> Kalemimin Sözleri Korkmam artık geceden Eğer ay sensen.
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 25 Mar 2014 #17 ---> Kalemimin Sözleri Bu yolda çıkmadı sana meleğim Söylesene hangi yol cennete gider dostum
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 26 Mar 2014 #18 ---> Kalemimin Sözleri Eski günler aklımdan gitmiyo Hadi bi şarkı daha çalsana dostum
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 26 Mar 2014 #19 ---> Kalemimin Sözleri Bırakıp gitmek kolay sevgilim Zor olan kolay olanı tercih etmemek...
Meftun Şair Ruhlu İnsanlar Ölmüyor Azizim Kayıtlı Üye 26 Mar 2014 #20 ---> Kalemimin Sözleri Bir of çeksem bahar gelir mi Bahar gelse bile yanlızlık biter mi ?