Kalbimin En Kuytu Köşesindeydin

Mr.TyLér ||

Kayıtlı Üye
Kalbimin enkuytu el değmemiş yerindeydin ve güneş her yansıttığında ışıltısını adını tekrarlardım,
Hiç bir zaman kötümser olmadım, hep iyimser olmaya çalıştım.
Kendimi tarif etmem gerekirse azimli,iyimser,hümanist,şekermi şeker bir parçada şımarık biriyim.
Kazanmak uğruna mücadele etmeyi her zaman göze aldım, ama kaybetmeyi asla!
10 yıl sonra 33 yaşına gireceğim.Eyvah kırışık kremlerim nerede! Yaş 33 yolu yarılamışım!
En çok hindistana gitmek istiyorum.Oradayken himalayalara çıkıp tac mahol ve altın tapınağına gidip ganj nehrinde ruhunu temizleyen hinduları izlemek istiyorum.
En çok annemin yemeklerini yemek istiyorum.Tadarken tabakta kalanların arkamdan ağlamasına izin vermiyorum.
Hayatımda en çok sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum.
En çok balkondaki sallanan salıncağımda oturmayı Akdenizin eşsiz güzelliğini izlemeyi ve kahvemi yudumlamayı seviyorum.
Kostak felek banada güldü ve yaşamın tüm güzellikleri benim oldu. Yaşamaya devam ediyorum bu kez tüm acılarıma inat.
Patenlerim dolabımda, ama hiç giyemedim.Nedenine gelince Antalya'da buz pisti yok:(
En sevdiğim şarkıyı There's smthing missing in my heart'ı söylüyorum.
Mavi boncuk yeşile boyalı kentimiz Antalya'da 20 yıl sonra hayat şimdikinden çok daha karmaşık ama yine çok güzel olacak.
En çok diğer gezegenleri merak ediyorum ve orda aşk varmı sormak istiyorum.
Melekler ve şeytanlar romanını,Orçun Şeytombak'ın "DEĞİRMEN"öyküsünü ,Küçük deniz kızı masalını , Sezen Aksu şarkılarını seviyorum.
Duaların uğruna art niyetli bakışların uğursuzluğuna inanıyorum.
Evcil hayavanlar galerisine gittiğimde en çok dikkatimi çekem hayavan kafesteki kuşlar .....
Çünkü uçmak istiyorlar ama uçamıyorlar ve ve ben bütün kafes kapılarını açmak istiyorum:)
Çünkü ben bu bedende bu şehirde yaşamayı çok ama çok seviyorum yenide yaşama dönüyorum tıpkı bir bebeğin gözlerini dünya'ya ilk açışı gibi umutla bakıyorum yaşamaya......

Hiç bir zaman anlatamam seni sevmenin tadını ve doymaz yüreğim .....
Doymaz ellerim, bedenim seni sevmeye....
Bunca sene sonra seviyorsam kendimi ,sen sevdiğin içindir beni....
Ve seviyorsam seni , bana sevmeyi öğretiğim içindir...
Sevebildiğim tek insansın...
Biliyorum ki ,
Ne zaman dolsa gözlerim bir an acıyla sen sileceksin göz yaşlarımı...
Ne zaman sarılacak bir beden arasam sen saracaksın beni, ve senin sıcaklığınla tanıyacağım şefkati...
Seninle gülecek seninle ağlayacağım.
Benim bildiğim tek gerçek sen olacaksın hep
Ve ben,
En güzel şiirlerimi sana saklıyacağım,
En güzel düşlerimi sana...
Sen yeter ki yarınlarda bugünkü kadar sev beni...
Senin sarhoşluğunda hiç ayılmasın yüreğim, ve ecele kadar benimle kal yanlız benimle....
Seviyorum seni ve bir ömür boyu yaşatacağım seni yüreğimin en mahsum yerinde.....
cicek.gif

Şehre garip bir hüzün çökmüştü gidişinle daha dün gibi o acı nefret tükenmemişti acıya yenik sevdaya kapatmıştı kapılarını oysa ne umutlar ekmişti garip yüreğine gülmemişti o küçük yüzü garipsememişti yenilgiyi...
Uzak diyarlara savrulmuştu o koca sevgisi bu bir bitişmiydi yoksa yeni bir başlangıçmıydı adını koymaya korktuğu bu gariplik daha ne kadar canını acıtacaktı bilmiyordu bildiği tek şey aşkı uğruna feda ettikleri birdaha asla eline geçmiyecekti tükenen umutları

Yanlızlığa gömüldüm yine bu gün için pişmanlıklarla dolu yüzüm gülmüyor
sessiz gidişin mızrap gibi yüreğime saplandı gidişin içimi yaktı.
Bugün içimdeki seni umutlarımı birer birer gökyüzüne bıraktım sana olan o büyük aşkımı yüreğimin ızdırap dolu şehrinde karanlığa mahkum ettim tıpkı beni yıkıp gidişin gibi karanlığa hapsettim.
Sormadım nerdesin kiminlesin diye adının geçtiği yerlere gitmedim sana ve senle olan her şeye bir çizgi çektim yokluğunu kabul edip seni yüreğimin çıkmazlarına gömdüm ben bugün......
icon_sad.gif

Dokunuşlarımız vardı birbirimize sebep aramadan yüreğimizin derinliklerinde sadece birbirimiz için çarpan duygular vardı tıpkı bir bebeğin annesine olan ihtiyacı gibi benim sana senin ise bana ihtiyacın vardı kim söylerdiki gün gelecek sana hasret kalacağımı beni bir paçavra gibi bir köşeye savuracağını kim.
Biz seninle ay ve yıldız gibiydik birbirimizi tamamlayan yokluğuna yenik düştüm gel nerdeysen yüreğime sahip çık bu can bu bedende duramaz sensiz....
opucuk.gif

Dokunuşlarımız vardı birbirimize sebep aramadan yüreğimizin derinliklerinde sadece birbirimiz için çarpan duygular vardı tıpkı bir bebeğin annesine olan ihtiyacı gibi benim sana senin ise bana ihtiyacın vardı kim söylerdiki gün gelecek sana hasret kalacağımı beni bir paçavra gibi bir köşeye savuracağını kim.
Biz seninle ay ve yıldız gibiydik birbirimizi tamamlayan yokluğuna yenik düştüm gel nerdeysen yüreğime sahip çık bu can bu bedende duramaz sensiz..

çhook hoojjlardı jnm yhaa teş.ederim arkadaşım yüreğine sağlık
cicek.gif
cicek.gif

GELME İSTEMEM ARTIK GELME
Sana sensizliğin acısını anlatamam yüreğimdeki yangını belki yokluğuna alışmak zaman alacak ama sana ve senli günlere acı hatıralarıma bir çizgi çekecek sana yüreğimin derinlerinde bir mahkumiyet bağışlayacağım.
Adını koymaya dahi korktuğum bu acı aşk sadece içimin kanayan kederli yüzü olarak kalacak gelme dur içim isyan bedenim yangın sana artık istemiyorum seni kalbim karşı çıksada bana dur gelme bunca acı bunca keder ve sen gelme yüreğimin kilidini tekrar açma yokluğunu kabul etmiş bu beni bir daha yıkıntılara verme içindeki beni ve bana dair her şeyi yak bu bir veda sadece acı bir haykırış değil bir bitiş sana dair yüreğime dair herşeye bir veda gelme istemem seni....
icon_sad.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri