` nazLı ..
Bayan Üye
MALZEMELER
Bir şise votka
250 Gr. çekilmiş kahve
HAZIRLANIŞI
Votka içine 250 gr. kahve ilave edilir ve bu karışım bir kavanoz içinde fermantasyona bırakılır. Değişik aralıklarla kahvenin aromasının votka içine geçmesi için çalkalanır. Yaklaşık 10 gün sonra karışım likör kıvamında içime hazır olur. İçilmeden önce bir süzgeç kağıdı veya evde kolayca bulunabilen tülbent yardımıyla süzüldükten sonra tüketilebilir. İçimi gayet rahat ve hoştur.
Bir şise votka
250 Gr. çekilmiş kahve
HAZIRLANIŞI
Votka içine 250 gr. kahve ilave edilir ve bu karışım bir kavanoz içinde fermantasyona bırakılır. Değişik aralıklarla kahvenin aromasının votka içine geçmesi için çalkalanır. Yaklaşık 10 gün sonra karışım likör kıvamında içime hazır olur. İçilmeden önce bir süzgeç kağıdı veya evde kolayca bulunabilen tülbent yardımıyla süzüldükten sonra tüketilebilir. İçimi gayet rahat ve hoştur.