Kahvaltı Veya İkindi Çaylarında Kullanılan Ekmek Dilimleri

ashli

Bayan Üye
KAHVALTI VEYA İKİNDİ ÇAYLARINDA KULLANILAN EKMEK DİLİMLERİ

Kahvaltı veya ikindi çaylarında, masaya getirilen ekmek, ya da francalalar, çok ince dilimlenmiş, hattâ kızartılmış olarak getirilmelidir.
Fakat, sırf kahvaltı ile ikindi çaylarına özgü olmak üzere, sofrada önümüze almamız gereken bu ince dilimleri, masa örtüsünün üstüne koymamız hiç bir şekilde doğru değildir. Bunları ancak önümüzdeki tabağın bir kenarına bırakmamız gerekir. Sonra tabağımıza almış olduğumuz ekmek dilimlerinin üzerlerine tek parça bir şekilde reçel veya tereyağı sürerek veya sıvayarak, bunu ısıra ısıra yemek de kesinlikle doğru değildir. Reçel ve tereyağını ancak, dilimlerinden koparılmış ufak ekmek parçalarının üstlerine koyarak yememiz doğru olur.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst