kahakaha tufanı :D

ViperMoon

Bayan Üye
Afiyet Olsun Huseyin 25 bay Dört yıl boyunca lokantada calıştım ve bir lokanta klasiği olarak gelene geçene "afiyet olsun" dıyordum. İşi bıraktıgım üç gün falan olmuştu. Otobusle çarşıya gidiyordum. Şoföre parayı uzattım, şöför bana paramın ustunu verirken ne desem begenirsiniz; "afiyet olsun" Bütün otobüs gülmeye başladı, ben utancımdan iki durak sonra inmek zorunda kaldım

Katil Araba Yasemin 19 bayan Geçenlerde yolda yürürken bir araba üstüme üstüme gelmeye başladı. Ezileceğim sanıp o panikle kenara koşmaya başladım. Sonra gülmeye başladım, üzerime geldiğini sandığım araba, hareket bile etmiyormuş çünkü. Park halindeymiş. Evet ben ***** ötesi bir şeyim ama ne?

Rengarenk Hasan 35 bayan Kucukken mavı gözlülerın çevrelerindeki her şeyi mavi, kahverengi gözlülerin de herşeyi kahverengi gördügünü zannederdim. Tamam, acı gercegı biliyorum, ben de bir salağım.

Sana Demedi Şevval 23 bayan Sevgilimle yani tanışmıştık. Adaya pikniğe gittik iki arkadaşla birlikte. Faytonla piknik yerine gidiyorduk. Biner binmez faytoncu bir şey dedi. Ben de bana birşey sordu zannedip "efendim" dedim. Sağolsun sevgilim "sana demedi, deh dedi" deyince gülmekten faytondan düşecektik.

Fırından Geçer mi? xxx_girl 16 bayan Dersaneden geliyordum. Otobüsten fırının önünde inmek istiyordum ama dogru otobüs oldugundan emin değildim. Bi sorayım dedim. Fakat soruya bakar mısınız: "Bu fırın otobusun önünde geçer mi?" Cevaba bakın bir de: "Evet bu fırın duraktan geçer" Millet kahkaha atmaktan yere yatmıştı. Acaip ***** durumuna düştüm ama şoför de geri kalmadı benden

Basim Dönüyor Cekirge 20 bay Cocuklugumda bas dönmesi kavramini, fiziksel olarak başın dönmesi sanirdim. "Basim dönüyor" diyenlerin kafasini uzun bi süre izlerdim bir yandan da "dönmüyor iste" diye söylenirdim.

Onbir board jihatart 27 ... Doksanlı yılların sonu, bilgisayarla yeni tanışıyorum. Bilgisayar almak için bir satış magazasına gittim. İyi bir pc istedigimi soyledim. Özellikleri sayarken bana; "-ses kartı onboard mı olsun" dediler. ben "-hayır, en iyisi olsun. Onbir board yok mu?" dedim

Odun Ekmeği Crazy 13 bayan Hani fırınların tabelalarında "Odun Ekmeği Ve Unlu Mamulleri" diye yazar ya, küçükken oradaki ekmeklerin odundan yapıldığını sanırdım

Olur mu Hiç? Gökhan 29 bay Patron heyacanla gelerek arkadasim Ahmet'e cikismaya basladi. "Dün aksam dükkani acik birakip gitmissin, ya mallar calinsaydi" dedikten sonra ekledi "senin kendi dükkanin olsa böyle mi yapardin?" Bizim Ahmet'in cevabı; "Olur mu hiç ya? yapmazdım tabi" Güler misin ağlar mısın?

Koşarak!!! Gökhan 29 bay On iki yaslarındayken hergün heyacanla ise giderdim. Bir sabah makinesinin önünde calistigim ablalardan biri aciyarak bana sordu, "işe yürüyerek mi geliyorsun, arabayla mi?" ve ben gayet ciddi bir sekilde "kosarak geliyorum" dedim. Hic unutmam gülme kirizi gecirdi. Isin ilginc yani niye güldüğünü anlamam tam dört yıl sürdü. O halime hala gülerim.

Telefondaki Kim Esra 18 bayan Annemin bir huyuna hastayım. Televizyonda ne zaman bir ev telefonu çalsa annemin verdiği tepki aynıdır: 'biriniz telefona bakın' Anneciğim o bizimki değil televizyondan desek de sevgili annem gidip telefona bakmadan rahatlamaz. Bu arada bayağı da azar işitiriz. Annem yalnızca biraz zor tatmin olan bi kadın. Yanlış anlamayın lütfenn!!

Kontur Hesabı xxx 16 bay Gece tam uyumak üzereyken cep telefonuma bir mesaj geldi. Arkadaşım Doğukan, "Seda'nın telefonunu verir misin" diye mesaj çekmiş. Benim de sadece bir kontürüm kalmış, "kusura bakma 1 kontürüm var, yarın okulda veririm" yazıp yolladım. Kendimce tasarruf yapıyorum. Tam bir kerizim.

Hangisi Sensin! Tayfun 34 ... Bizim mobilya dükkanındaki cırağım benden izin alarak köye gitti. On gün sonra geldi ve telefonundan ****le kendini yan yana çektiği fotografını gösterdi. Hemen klişe espriyi patlatım; "Yusuf oglum, hangisi sensin" Ama çocuk hiç gülmedi ve ve gayet ciddi parmagıyla resimdeki kendini göstererek "işte ben buyum" deyince kahkaha koptu. Benim çırak fazla saf galiba Son Kaset Tanzara İmanoviç 20 bay Küçükken Televizyon reklamlarında şarkıcıların son kasetlerini çıktığını duyunca bir daha kaset yapmayacaklarını sanıyordum

Yılbaşı Çekilişi Beşiktaşlı 19 ... Eskiden sınıfta yılbaşı çekilişi yapmıştık. Anlaşmaya göre kimse itiraz etmeyecek ve kendisine kimin çıktığını söylemeyecek ve ona hediye alacaktı. Zamanı geldiğinde herkes birbirine hediyelerini veriyordu. Biraz *****ça olan bir arkadaşa kendisi çıkmış ve gitmiş kendisine hediye almış. Ve biz tabi gülmekten yerlerdeyiz. Gerçekten çok *****tı çocuk.

Türkçenin Tersi: İngilizce Doğancan 16 bay Küçükken İngilizce'nin Türkçe kelimelerin tersten okunuşu olduğunu zannederdim ve bu yüzden bir çok kelimeyi tersten ezberlemiştim.(eteçep, rekeş, falan filan işte) Bayağı *****mışım yani))

Sandviçler Vadisi Ali 19 bay Eminönü'nde uyanık ve girişimci bir amcanın büfesi var. Raflarda duran sandviçlere popüler kültürden isimler koymuş. Sandviçlerin üstünde "Acı Memati", "Soslu Polat", "Kızarmış Abdulhey" yazıyor.

Sigara bu, yapar mı yapar! Tuba 28 bayan Valla sigara sağlığa zararlıdır.Okey bu milattan önceden beri bilinen bişey ama evrim değiştirerek artık paket üzerlerinde böyle değilde ne bileyim işte "SİGARA AKCİĞERLERİ BİTİRİR","SİGARA İKTİDARSIZLIĞA YOL AÇAR" gibi ifadelerle insanın hepten içesini getirdiler:) Neyse bundan yola çıkarak arkadaşların yaptığı korkunç komik bir macerayı anlatacağım.Bir gün espri sınırları olmayan birtakım arkadaşlarım sigara paketinin üzerindeki yazıyı söküp bilgisayardan aynı ebat ve aynı yazı tipi ile"SİGARA CİNSEL ORGANINIZI DÜŞÜRÜR" İfadesini yazıp pakete yapıştırırlar ve masanın üstüne paketi koyarlar.Arkadaşımın babasıda yemek üstü bir keyif cigarası içecek ya :)paketi gayri ihtiyari eline alır şöle bi bakar içinden sigarasını alır ve tekrar masaya koyar lakin koymasıyla alması ve üstündeki yazıya kitlenmesi bir olur... Eeee masadaki muziplerin kahkaha krizlerini siz düşünün valla bana anlattıklarında bayılacaktım gülmekten:)

Tırcı Yücel Tuba 27 bayan Hayır annemin espri anlayışına her zaman hayrandım nerden bilebilirdimki bunlar gerçekmiş. Bir sabah babamın cebinin saat alarmı çalar,babam banyoda olduğu için annem telefonun çaldığını sanarak telefona koşar ve telefon üzerindeki "TR TURKCELL" yazısına bakarak "Mehmet koşş TIRCI YÜCEL " arıyor der. Valla biz gün içersinde gülmekten öldük ama canım annecimin yaptığını *****lık olarak değil de sadece iyi bir cep kullanıcısı değil diye nitelendirelim olur mu arkadaşlar....:)

Kıvırcık Saçlarım Leyla 26 bayan Sekiz yaşlarındayken ev sahibimizin inekleriyle fazla haşır neşir olduğum bir dönem olmuştu. Bir gün ineğin altını temizlerken ani bir hareketle inek alnımı ve saçımı yaladı. Olayın dehşetini bir kenara bırakın, ben saçımın kıvırcıklığının sebebini o olaydan kaynaklandığını zannederek yakalaşık yedi sene yaşadım. Ablam ve abim önüne gelene *****lığımı anlatarak hala eğleniyorlar. Pek de haksız sayılmazlar

Poposu Nerede? Pınar 20 bayan Kuzenlerle misafirliğe bir tanıdığı ziyaret etmeye gitmiştik. Orada 3 yaşlarında falan çocuk resim çiziyordu. Kafa çizmiş, saç çizmiş, kaş göz, kol, bacak derken bende muziplik olsun diye "bebeğin poposu nerede?" dedim. "onu unuttun" Küçücük çocuk ne yapsa beğenirsiniz?Resim kağıdını ters çevirdi ve "bebegin poposu arkasında" dedi. O an zaten çocuk bile senden akıllı demeleriyle yerin dibine geçtim ))

Arabamı Çaldım Şakir 24 bay Arabamı park ettiğim yeri unutmuştum. Çalındı sandım, karakola gidip çalındı ihbarı yapıp çıktım. Sonra arabayı evin ilerisinde park ettiğim yerde buldum. O sevinçle arabama binip evime giderken polisler yakalayıp karakola götürdüler. *****lık bu ya arabayı bulduğumu polise haber vermemiştim. Kendi arabasını çaldı diye yakalanan başka bir ***** daha var mı merak ediyorum.

Çay Ne Yapar? Elif 28 bayan Beş - altı yıl önceydi, acil serviste hemşire odasında oturuyoruz. Hava felaket sıcak. Çay içeceğiz. Muhalifler var, "soğuk bir şeyler içelim" diyen. Bendeki cevaba bakın "Yok ya dedim çay taharet yapar." Tabi millet koptu. Bir de hararet yapan bişey vardı ama

Kızıl nee? Murat 29 bay Kızılderililere derileri kırmızıya çaldığı için kızılderili dendiğini 25 yaşında öğrendim. Daha önce ben bu adamlara Kızıldelili diyordum...

Eda Güllüses! Edaa 15,5 bayan Küçüklüğümden beri kafamı çamaşır makinesinin içine sokup şarkı söyleme hastalığım var. Bu beni çok rahatsız ediyor ama kendime engel olamıyorum. Çünkü sesimin en güzel çıktığı yer orasıı. Annem makinesine emniyet kilidi yaptırcakmış. Of offf!

Hijyenik Mısır patlağı Faruk 22 bay Kardeşime mısır patlatayım dedim, her şey iyiydi de yağ yerine yanlışlıkla bulaşık jelini katınca işin rengi azıcık değişti Patlama yerine köpüren bir tencere ile kalakaldık.

Resmi Geçit Emel 39 bayan Oğlum dördüncü sınıfa giderken cumhuriyet bayramı törenlerini izlemek için Vatan Caddesi'ne gitmiştik. Resmi geçit başladı. Okullar, Askerler yürüdü derken askeri araçların içinde Gaziler geçmeye başladı. Ben herhalde bu tablodan çok etkilenmiş ve duygulanmış olmalıyım ki heyecanla bağırdım: "Aa bakın şehitler geçiyor" Kendimi toparladığımda çevremdekilerin bana bakışlarını görmeliydiniz. Çok utandım ama söylediğimi düşündükçe gülmekten karnıma ağrılar girdi.

Pilli Kasaba Herobeybi 26 bay Beş yaşlarındayken nüfusunun çoğunluğu çiftçilikle gecinen bir ilçede oturuyorduk ve kasabada buğday ofisi vardı. Tabi ofisin depoları da bütün ilçenin bugdayını alabilecek kadar büyüktü, devasa bişeydi. Ofisin (buğday siloları) şekli aynen orta boy pili anımsatıyordu. Düşünsenize üç tane devasa pil. Ve onları pil sanan ben süper zekamla o pillerin bütün ilçenin elektriğini sağladığını düşünüyordum. Oraya doğru giden kasası buğday dolu traktörleri görünce dua ediyordum Allah'a; "inşallah çok traktör gider de elektriğimiz kesilmez" diye

Neşet Ertaş Oguz 15 bay Neşet Ertaş'ın isminin Neşe Tertaş olduğunu ve bir bayan olduğunu zannederdim. Evet salağım.

Arabam Nerede? Derya 26 bayan Ben bir salağım. İki sene önce Mudanya'ya gittim. Arabmın yerini bulamadım. İki saat panikle arabamın yerini aradıktan sonra fark ettim ki; ben buraya arabayla gelmemiştim ki ))

Tugladan Villaya Haydar 47 bay Altı yedi yaşlarında iken arkadaşımın dedesı bahceye tugla ekıp üç sene suladıktan sonra tripleks bır vılla sahıbı oldugunu soyledı. Ben de çocuk aklımla buna inandım ve bahceye tugla ektım.Uç sene sonra bunun saka oldugunu anladım.

Öldüğüm An İzmirli 28 bay İşyerimizin 50 yaşlarında çaycısı var. Bir gün çay ocağından çok güzel bir afet çıktı, 10 saniye sonrada bizim çaycı kapıdan arkasından bakıyor. Ben de "gördün sarışın yavruyu bakarsın arkasından tabi" dememle laf ağzıma tepildi "o benim gelinim" Keşke beni dövseydi, o an ölmek istedim.

Zencefil Hazel 17 bayan Zencefilin zenci fillerden üretildiğini sanan bir *****tım

*****lık Harekatı Der President 29 bay Ev arkadaşım aceleyle evden üniversiteye gitmek için ayrıldı. Tam da o esnada, arkadaşımın, Cep Telefonunu evde unttuğunu fark ettim. Ve *****lık harekatı başladı... " Aaaa!! Hakan teli evde unutmuş!! Mesaj göndereyim de alsın! " Hakan' ın telefonuna mesaj gelir. Ben: " Hakan' a mesaj gelmiş..." Bir de okuyup bu kim şimdi yaa? Evde benden başkası mı var yoksa ? diye de düşündüm... Ve *****lık Harekatı, bunları Hakan' a anlatmam ve onun acaba nerelere yatsam da rahat rahat gülsem diye düşünmesi ile sona erdi....

Üniversitede inecek varmı? Der President 29 bay Edirne' de dolmuşla üniversiteye gidiyorum. O gün de kafam meşgul... Sınavlar, Ortam, Arkadaşlar, vs. Dalgınlık hat safhada yani. Dolmuşta da muavin var. Devamlı herhangi bir durağa gelindiğinde, o durakta inecek olup olmadığını soruyor. İşte o sorularından birinde " Vra mıydı Batıkazan' da inecek? " deyince ben gayet normal bir şekilde " Yoook' " dedim. Doılmuşta da en rakada olduğumdan millet dönüp bana baktı ama ben hala neden bana baktıklarını anlamadım. Gelen durağı da seslenince ben yine " Yoook!! " dedim ve aynı anda da kafama sanki çekiçle vuruldu!!! Sen ne yapıyorsun dedim kendi kendime. O halimi hiç unutamam...

Orucunu Bağla Didem 18 bayan Küçükken babannemlerde kalırken illa oruç tutucam diye tuttururdum. Babannem de o yaşta tutmamamı isterdi. Ben de orucumu ranzanın ağzına bağlar, yemeğimi yer, sonra da orucumu çözüp geri ağzıma alırdım))) Böylece orucum bozulmamış olurdu.

Alem bilgisayar oldu Sıyırtık 17 bayan Ya ben kafayı yemek üzereyim. Lisenin bilgisayar programcılığı bölümündeyim. Bilgisayarla o kadar haşır neşirim ki geçenlerde tv'de kanalı değiştireyim derken aklımdan mevcut kanalı simge durumuna getirip, yine masaüstünden başka bir kanalı çift tıklayarak açacağımı geçirirken yakaladım kendimi. İyice delirdim, Allah sonumu hayretsin.

Nerde miyim? Melih 19 bay Biliyorsunuzdur bir ara Doom 3 diye bi oyun bayağı oynanıyordu. Ben de o sıralar o oyunu çok sık oynuyordum ama kendimi öyle kaptırmıştım ki oynarken arkadaşın biri cepten aradı, ''neredesin olum'' dedi. Arkadaşa ne desem beğenirsiniz: ''Alpha Lab 2 deyim abi!'' )))

Ekonomi Dehası dangerous_ferdi************* 14 bay Küçükken yolda tam ortasından yırtılıp ayrılmış 250 bin lira bulmuştum ve bakkaldan bir bant alıp parayı yapıştırmıştım. Tabi işin *****lık kısmı şurada; bakkaldan aldığım banta da 250 bin lira vermiştim

Osmanbey'den Harbiye'ye Cem 33 ... Patron'la şirkete giderken, önümde seyreden aracın sinyaline kafam takıldı. Uzun süredir sağ yöne yanıyordu ama adam bi türlü sağ şeride geçmiyordu. Ben bunu fark ettiğimde Osmanbey'in başıydı, biz Harbiye'ye gelmiştik hala sinyal sağ yöne yanıyordu. Adamın sağına geçip camı açtım ve adama ve başladım bağırarak söylenmeye. Ama adam şaşkın şaşkın hiç bir şey anlamamış gibi bana bakıyordu. Dahası patronum da karnını tutmuş deli gibi gülüyordu. Ben niye gülüyor diye düşünürken patronum adama o kızgınlıkla ne söylediğimi tekrar etti; "Kardeşim Osmanbinbaşının başından beri sinyalin sağa yanıyor Harbidene geldik. Geç artık istersen"

Oyunlarla Yaşayanlar Hasan 21 bay Sürekli Tibira oynamaktan kafayı yediğim zamanlardı. Okula yeni bir arkadas gelmişti. Çocuğa yaşın kaç diyeceğime ne desem beğenirsiniz? "levelin kaç?" alıntıdır​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst