kafa karışıklığı..

iremnur

Bayan Üye
9 aydır bırıyle cıkıyorum sevıyorum mu sevmıyorum mu bılmıyorum cıkmadan 1 ay benı cok istemıiştı bırakmadı hep yanıbasımda olmaya basladı bende oyle sans verdım ve basladık ve zamanla bu soru gene aklımı kemırmeye basladı ne yapıcagmı bılmıyorum nasıl anlayacagımı pişman olacagm bırseyde yapmak ıstemıyorum sözlenicez ve ben hala ne ıstedgımı bılmıyorum :SS

---> kafa karışıklığı..

Ne istediğini bilmemen kötü gerçekten. Zaman zaman oluyor insanlara, alışırsın bir şekilde. Eğer seviyor muyum sevmiyor muyum sorusunu kendine soruyorsan ve cevap bulamıyorsan ben kendi fikrimce sevmediğini, sadece alışkanlık olduğunu belirtmek isterim. Tabi ki bu benim çemberin dışındaki düşüncem. Sözlenme işi, bence ön planda değil arka planda kalmalı. Çünkü atacağın adım sağlıklı ve doğru bir adım olmaz. Yol yakınken, kimseyi üzmeden bitirmen gerektiğini düşünüyorum. Yada birkaç gün kafanı dinlemek için müsade isteyebilir, ona karşı duygularını ölçebilirsin.

---> kafa karışıklığı..

birkaçgun fıkrı aslında ıyı onu bende düşündüm uygulamak ısterm ama buda ılışkıye ara vermk gbı bışı bu bızı sarsmaz mı eger yenıden bırleşıcek olursak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri