Kaf Kaf'a Yeni Stad Geliyor

karagümrük

Kayıtlı Üye
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ''KSK Şampiyonluk Anıtı'' açılışı sırasında, taraftarların ''Stadımızı yap bize Cevat Durak'' tezahüratı üzerine konuştu..

Karşıyaka Spor Kulübü'nün (KSK) sembol isimleri Cengiz Kocatoros (Gode Cengiz) ve Erol Baş'ın (Koca Kaptan) heykellerinin bulunduğu ''KSK Şampiyonluk Anıtı'' açıldı.

Karşıyaka Osmanbey Parkı'ndaki anıtın açılışında konuşan Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı Operatör Doktor Bülent Zeren, kulübün 1912'de kurulmuş olmasına atıfta bulunarak, törene katılanların Dünya Karşıyakalılar Günü'nü kutladı.

Gode Cengiz ve Erol Baş'ın gerek Karşıyaka'da futbol oynadıkları, gerek yöneticilik yaptıkları dönemde yalnız Karşıyaka'nın değil, Türkiye'nin onur duyduğu insanlar olduğuna dikkati çeken Zeren, ''Buradaki anıt, mertliğin, efendiliğin, dürüstlüğün, vefanın anıtı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu anıtın altında şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Bekle bizi Süper Lig, Kaf-Kaf geliyor'' dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise Gode Cengiz ve Koca Kaptan'ın 1969-1970 sezonunda İkinci Lig'de şampiyon olan kadroda da yer aldıklarını belirterek, ''Başarı ve gururla dolu Karşıyaka spor tarihi ve o tarihi simgeleyen bu 2 efsane futbolcu artık özel bir anıtla ölümsüzleşecek'' diye konuştu.

Anıtın yapımı için her şeyi göze aldığını kaydeden Durak, Osmanbey Parkı'nın sit alanı olduğunu belirterek, ''Tutuklanırsam, beni siz kurtaracaksınız'' dedi.

Törene Erol Baş'ın annesi Bahriye Baş, eşi Fatoş Baş, Cengiz Kocatoros'un eşi Zerrin Kocatoros'un yanı sıra çocukları ve akrabaları da katıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü'nden bazı yöneticilerin yer aldığı törende, taraftarlar ''Taraftar burada, yönetim nerede'' diye slogan attı. Törene, ''Kardeşliğimize engel değil mesafeler'' diye pankart açan Karagümrüklü taraftarlar da katıldı.
-YENİ STAT-
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, konuşması sırasında, taraftarların ''Stadımızı yap bize Cevat Durak'' tezahüratı üzerine, şu bilgileri verdi:
''Planladığımız 22 bin kişilik stat yerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ilgisiyle 40 bin kişilik stat yapma kararı aldık. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde stat için yer tahsisini gerçekleştirdik. Bu konuda Almanlar projeyi hazırlıyorlar. Karşıyaka'ya yakışacak bir stat yapılacak. Salondan sonra yapılacak statla Karşıyaka herkesten önde olacak.''

Son düzenleme:
---> Kaf Kaf'a yeni stat mı geliyor?

Oradaydım , Cevat Durak Dostlarımız Karagümrük Dediği An Her Yer İnledi ..

İyi Geldiniz Kardeşlerim .. Maç Güzeldi , Herşey Güzeldi Bugün..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri