Kaf Kaf Renault'yu solladı..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, OYAK Renault'u 66-62 yendi.

PINAR KARŞIYAKA: 66 - OYAK RENAULT: 62

Salon: Karşıyaka

Hakemler: Halil Baldemir xx, İsmail Aydın xx, Ziya Özorhon xx

Pınar Karşıyaka: Brewer xx 12, Birkan xx 7, Toolson xxx 21, Furkan xx 4, Wesson xxx 3, Serkan xx 3, Smith xxx 10, Valentin xx 6

OYAK Renault: Ahmet xx 6, Famutimi xxx 14, Adams xx 10, Heytvelt xx 8, Mutlu xx 9, Nedim xx 8, Ufuk x, Tufan x 4, Alpaslan x 3

1. periyot: 15-16
Devre: 30-28 (OYAK Renault lehine)
3. periyot: 38-46

5 faulle çıkan: 37.13 Nedim, 39.23 Ahmet, 39.55 Adams (OYAK Renault)

Karşılaşmaya iyi başlayan OYAK Renault, 5. dakikada Adams'in basketiyle 6 sayılık farka ulaştı: (11-5). Daha sonra toparlanan Pınar Karşıyaka, yeni transferi Brewer ve Toolson'un basketleriyle öne geçmesine rağmen (13-12), OYAK Renault son hücumda Famutimi'nin basketiyle ilk periyodu 16-15 önde kapattı. İki takımın da karşılıklı basketler bulduğu ikinci periyotta 15. dakikayı 22-21 önde geçen Bursa temsilcisi, son bölümde de bu üstünlüğünü korudu. Bursa temsilcisi Nedim'in etkili oyunu, Tufan ve Adams'in sayılarıyla ilk yarıyı 30-28 üstün bitirdi.

İkinci devrede rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren OYAK Renault, pota altından bulduğu sayılarla farkı açmaya başladı. 26. dakikayı 39-34 önde geçen Bursa temsilcisi, Famutini ve Adams'ın sayılarıyla üçüncü periyodu 8 sayı farkla 46-38 önde tamamladı.

Son periyoda seyircisinin de desteğiyle biraz daha etkili başlayan Pınar Karşıyaka, farkı 1 sayıya (48-47) kadar indirmesine rağmen, OYAK Renault üst üste bulduğu 3 sayılık basketlerle bitime 4 dakika 20 saniye kala 10 sayılık farka ulaştı: (59-49). Pınar Karşıyaka'nın yakaladığı 9-0'lık seriyle tekrar ortak olduğu maçta son dakikaya 60-60 beraberlikle girildi. Son bölümde hücumda ve savunmada etkili bir oyun ortaya koyan Pınar Karşıyaka, müsabakadan 66-62 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka, ligde iki hafta aradan sonra Aliağa Petkim ve Bornova Belediyesi mağlubiyetlerinin ardından ilk galibiyetini aldı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri