Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor.
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Mar 2014 #2 ---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Ben GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Ben GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XPeke Kayıtlı Üye 18 Mar 2014 #3 ---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Kosullanmis aliskanlik
M Moreas Bayan Üye 18 Mar 2014 #4 ---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. %10 luk kesimde olmak da güzel Ki bi dk ben makyaj yapmıyorum
---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. %10 luk kesimde olmak da güzel Ki bi dk ben makyaj yapmıyorum
yesil83 Bayan Üye 18 Mar 2014 #5 ---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Gergin olsun diye herhalde ama bende % 10 arasindayim
---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Gergin olsun diye herhalde ama bende % 10 arasindayim
H Hadibakalim Kayıtlı Üye 16 Nis 2014 #6 ---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Şu an sahne gözümde canlandı da kadın olmaya gerek yok yahu,esniyordum neredeyse.
---> Kadınların % 90'ı rimel sürerken ağzını açıyor. Şu an sahne gözümde canlandı da kadın olmaya gerek yok yahu,esniyordum neredeyse.