Kadınlara estetik yakışır mı ?

Kadınlara estetik yakışır mı ?

• Evet

Oy: 0 0.0%
  • Hayır

Oy: 6 75.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%
  • Bazılarına yakışır

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
---> Kadınlara estetik yakışır mı ?

Sağlığına etki etmediği sürece çok büyük bir kaza olmadıysa bence yaptırılmamalı

Allah'ın yapısını yapı uymuyor
Mecburi durumlar dışında pek yakışanını görmedim

Herşeyin doğalı güzel

lindsay-lohan-before-after-1.jpg

Niye yalan soyleyeyim yakisanida var.abartisiz yaptirdiklari zaman dogala yakin oluyor ama abarti oldugunda cok kotu oluyor.gecev tvde izledim unlu yabanci biri dudaklarina yaptirmis fiyasko olmus. aynaya baktiginda sok olmus. Dudaklati asiri silikonlu olmustu gordugumde korktum :)

Yaptirir, yakisirda ama ben ona guzel demem cunki orjinal degil. Cakma guzel. Orjinal olamaywn hic birseyi sevmem. Ben yaptirmis olsam bana air hissetmem.
Gunah olmasa belki yaptirirdim bilmem.

Estetikten sonra çok çirkin olanı da var, hani kendini prenses sananlar. Güzel olanı da var. En çok estetik yapılan yer ise burun. Allah'ın insanı yaratırken en çok özendiği o burnu, estetik ile değiştiriyorlar. Burunla ilgili bir hastalık filan olsa da estetik olsa hiç problemsiz. Ama herşeyin doğalı makbuldür.

Son düzenleme:

Yakısanı var yakışmayanı var. Ne öyle bi göz sağ kulağın yanında bi göz sol kulağın yanında tam bi FAİL :D Ya da dudağın üstü burna altı çeneye değiyorsa alın size bir tane daha FAİL :D

Ama yani doktor iyiyse fıstık gibi olabilirsiniz de :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri