Kadınlar Yeni Tıraş Olmuş Erkekleri Beğeniyor!

ashli

Bayan Üye
Kadınların kendi kişisel bakımlarına verdikleri önem kadar temizlik ve bakımına özen gösteren erkekleri beğendiklerini biliriz. Yaptırdığı araştırmalar da kadınların özellikle tıraş olan erkekleri daha fazla tercih ettiklerini ortaya koyuyor.

Türkiye’de 12 ilde (Adana, Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Van) gerçekleştirilen ve 18 – 50 yaş arasındaki 500 kadının katıldığı online araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 9’u tıraş olmanın bir erkeğin kişisel bakımı için olmazsa olmazı olduğunu düşünüyor. Ayrıca her 10 kadından 9’u yeni tıraş olmuş bir erkeği öpmeyi tercih ederken, her 10 kadından 6’sı da bir erkeği öperken en çok sakallarının batmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

İlk randevuda bakımlı ve tıraşlı olarak gelmesi önemli

İlk randevuda karşınızdaki erkeğin nelere özen göstermesini beklersiniz? Her kadın için güzel sözler duymak önemlidir ama tek başına yeterli değil. Gillette Mach3 Sensitive’in yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 7’si bir erkekle ilk randevusunda bakımlı ve tıraşlı olmasından etkilendiğini söyledi. Ayrıca nasıl erkekleri beğendikleri sorulduğunda her 10 kadından 8’i yeni tıraş olmuş erkekleri beğendiğini belirtti.

Sizce erkeklerin düzenli tıraş olma alışkanlığı ile başarılı olmaları arasında bir ilişki var mı?
Cevabınız evet ise siz de her 10 kadından 6’sı gibi düzenli tıraş olan bir erkeğin daha başarılı olacağını düşünüyorsunuz. Ayrıca her 10 kadından 8’i bakımlı olmanın ilk kuralını uygulayarak her gün düzenli tıraş olan erkekleri tercih ettiklerini belirtti.

Aile ile tanıştırılırken temizlik önemli

Araştırma sonuçlarına göre kadınların %64’ü erkek arkadaşını ailesi ile tanıştıracağı zaman erkek arkadaşının temizliğine özen göstermesini bekliyor. Bunun yanında araştırma sonuçlarına göre kadınların %53’ü bir erkeğin bakımlı ve temiz olmasının göstergesi olarak tıraşlı olmasını kabul ediyor.

---> Kadınlar Yeni Tıraş Olmuş Erkekleri Beğeniyor!

Bir tıraş bıçağı firmasının anketi olduğunu düşünürsek pek inandırıcı bulmuyorum açıkçası. Dünyada sakal da kadınlar tarafından seksi bulunan bir şeydir, 10 kadının 9'unun yeni traş olmuş bir erkeği öpmeyi tercih edeceğini düşünmüyorum.

Ben ayda bir oluyorum ve beğeniliyorumda Böyle yalan yanlış paylaşımlar yapma lütfen :p

Bir tıraş bıçağı firmasının anketi olduğunu düşünürsek pek inandırıcı bulmuyorum açıkçası. Dünyada sakal da kadınlar tarafından seksi bulunan bir şeydir, 10 kadının 9'unun yeni traş olmuş bir erkeği öpmeyi tercih edeceğini düşünmüyorum.
Mantıklı xD

Aynen yaa oyunlarına geldim xD

Ben ayda bir oluyorum ve beğeniliyorumda Böyle yalan yanlış paylaşımlar yapma lütfen :p
ayda bir mi ne hale geliyorsun bir ayın sonunda :I

ben kirli sakalı severim :DDD
:)

Yok Yok Ne Pazarlaması Canım Öyle Şey Olur mu xD

Aslı Bir Konu Açıyorsa Mutlaka Doğrudur :pp

Yok yok emre bu sefer gafil avlandım :I
Bu işte pazarlama reklam var :I

Hiç traş olmuyosak hiç bi kadının yaklaşmadığı anlamı mı oluyo?

o 10 kisiden 1 ri de ben oluyorum galiba :)
bazi kisilere yakisiyor ***** biyik vs. ama ben sevmiyorum. sakalsiz tercih ederim. ama bazilarina gercektende yakisiyor yinede tercihim sakalsiz :)

ben severimm :D
sinek kaydı oloucaksa eğer :D
Demi xD

Kaba sakalı andırsamda karizmatik bir kaba sakal oluyorum xD
Sen yine de daha az bekle :I

Hiç traş olmuyosak hiç bi kadının yaklaşmadığı anlamı mı oluyo?
Hiç traş olmazsan yaklaşmaz tabi xD
Senin yüz hatlarına sakal falan yakışmaz kişisel görüşüm :pp

o 10 kisiden 1 ri de ben oluyorum galiba :)
bazi kisilere yakisiyor ***** biyik vs. ama ben sevmiyorum. sakalsiz tercih ederim. ama bazilarina gercektende yakisiyor yinede tercihim sakalsiz :)
Bende sakal sevmiyorum açıkçası xD

Yok yok emre bu sefer gafil avlandım :I
Bu işte pazarlama reklam var :I

Yok Yahu Senin Yanlışın Var Vallahi Bak xD

Ayrıca Bu Konu Açılmışken Bende Belirteyim :p Üç Günde Bir Traş Oluyorum Ve Sakallı Halimi Sevmiyorum xD

bence sakal erkege ayrı bı hava katıoo yaa olgun gosterıo :D :D tras oldugum zaman 3 yas atıyorum yaa :D

Aslında sakalım çıksa yakışacak sanırım.
Ama sakalım yokki sözüm geçsin.
Boşver daha iyi sonra sürekli traş xD

Yok Yahu Senin Yanlışın Var Vallahi Bak xD

Ayrıca Bu Konu Açılmışken Bende Belirteyim :p Üç Günde Bir Traş Oluyorum Ve Sakallı Halimi Sevmiyorum xD
Yok yanlışım yok emre keşke olsaydı :I
En iyisi yaa bende babamdan alışığım no sakal bıyık :I

orda sakal yazmistim sansurlenmis :)
onda da ne buldu da sansürledi xD

bence sakal erkege ayrı bı hava katıoo yaa olgun gosterıo :D :D tras oldugum zaman 3 yas atıyorum yaa :D
Yok yaa sonra çok sakallı durdun mu traş olunca tanınmazsın xD

Her saat dakika saniye traş olmuş gibiyim ama beğenen falan yok

Şans olacak birazda arkadaş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri