HT Magazin'in haberine göre; Kalp Yarası adlı şarkı sözlerisında Ah ne zormuş sevdalanması bir erkeğin ağlaması diyen Özcan Denizden kadınlara ince mesaj... Geçtiğimiz hafta sonu Günay Restaurant ta sahneye çıkan Deniz kendisinden Kalp Yarası şarkı sözlerisını isteyenkadın hayranlarına Bu şarkı sözleriya bayılıyorsunuz. Çünkü şarkı sözleri sürünen erkeği anlatıyor dedi. Üç ay ayrı kaldığı sevgilisi Fahriye Evcenle geçtiğimiz günlerde barışan ünlü şarkı sözlericı öyle devam etti:
kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor.
DEMEK ÖZCAN DA SÜRÜNMÜŞ
Ben artık kabul ettim siz de kabul edin; kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor. Hatta onlar için çok üzülüyormuş gibi yapıp içlerinden Oh çekip Beter olsun diyorlar. Özcan Deniz in bu sözlerinin ardından kadın hayranları arasında gülüşmeler oldu. Hayranları Demek ki Özcan da Fahriyeden ayrı kaldığı günlerde böyle bir sürünme durumu yaşamış. İlişkileride ondan sonra yeniden başlamış dediler.
...
kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor.
DEMEK ÖZCAN DA SÜRÜNMÜŞ
Ben artık kabul ettim siz de kabul edin; kadınlar sürünenerkeği görmeye bayılıyor. Hatta onlar için çok üzülüyormuş gibi yapıp içlerinden Oh çekip Beter olsun diyorlar. Özcan Deniz in bu sözlerinin ardından kadın hayranları arasında gülüşmeler oldu. Hayranları Demek ki Özcan da Fahriyeden ayrı kaldığı günlerde böyle bir sürünme durumu yaşamış. İlişkileride ondan sonra yeniden başlamış dediler.
...