KAdıNLaR Nie aLış-veRİş MaNyağıdR???

Aralarında, başkası için değil, kendimi iyi hissetmek için güzel olmak istiyorum yalanını söyleyenler olduğu için.

Doyumsuz oldukları için,

Çok nadir de olsa, kendisine birşey alır iken sevdiğini düşünüp ona da birşey almak için ...

tamamen olçumluk....hehe

diğer kadınlara hava atmak için saatlerini alışveriş merkezinde geçirip benim 1-2 ayda kazandığım parayı 1 günde harcıyorlar...

yok ya sırf kadınlar arasındaki rekabetten kaynaklanıo kıskançlık yani onun ki daha güzel olamaz bende alayım felan:D

can sıkıntısı olur ...ihtiyac deildir ama begenirsin alırsın..fiyatı uygun olur :D baska ii gorunmek isteris galiba bide..

ben alis veris manyagi deilimdir ya :S :D sadce takinti var bende (:) begendiysem mutlaka alayim ama hemen tek sorunum bu

hem can sıkıntısı hemde paraya acımam ne kdr olursa olsun hepsini hiç bakmadan alışverişe harcarım:D:D(vicdansız mıyım neyim):p

Bu durumdan bende şikayetçiyim .. aLın size sevgiLimLe geçen bir teLefon diyaLoğu :D

-aLo aşkım nbr ?
-İyi sn
-İyi
-Nerdesin ?
-aLışverişteyz yaaaa
-Napıosun orda ?
-aLışveriş yapıorz cnm
-Ne aLışverişi ?
-Amann boşver yaaa kıyafet fiLan aLıyorz
-Ben seni ararım evde ok
-Ok

:D :D

piskopat

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri