bNce caN sıKıNtısı... siZce???
EnvyMe Kayıtlı Üye 26 Ara 2007 #10 Aralarında, başkası için değil, kendimi iyi hissetmek için güzel olmak istiyorum yalanını söyleyenler olduğu için. Doyumsuz oldukları için, Çok nadir de olsa, kendisine birşey alır iken sevdiğini düşünüp ona da birşey almak için ...
Aralarında, başkası için değil, kendimi iyi hissetmek için güzel olmak istiyorum yalanını söyleyenler olduğu için. Doyumsuz oldukları için, Çok nadir de olsa, kendisine birşey alır iken sevdiğini düşünüp ona da birşey almak için ...
harbikiz Bayan Üye 23 Ocak 2008 #11 tamamen olçumluk....hehe diğer kadınlara hava atmak için saatlerini alışveriş merkezinde geçirip benim 1-2 ayda kazandığım parayı 1 günde harcıyorlar...
tamamen olçumluk....hehe diğer kadınlara hava atmak için saatlerini alışveriş merkezinde geçirip benim 1-2 ayda kazandığım parayı 1 günde harcıyorlar...
crazy_eda Bayan Üye 23 Ocak 2008 #12 arada bi kaptırdım oluyo geneli eglence sıkıntılı oluncada felan filan
Z zıkkımın_dibi Bayan Üye 31 Ocak 2008 #13 hyr alış weriş manyaa diildir sadece çeşt çeşt qiinmyi sefiolr ondn =pp
Gubar67 Kayıtlı Üye 31 Ocak 2008 #14 yok ya sırf kadınlar arasındaki rekabetten kaynaklanıo kıskançlık yani onun ki daha güzel olamaz bende alayım felan
yok ya sırf kadınlar arasındaki rekabetten kaynaklanıo kıskançlık yani onun ki daha güzel olamaz bende alayım felan
1kisi Bayan Üye 1 Şub 2008 #15 can sıkıntısı olur ...ihtiyac deildir ama begenirsin alırsın..fiyatı uygun olur baska ii gorunmek isteris galiba bide..
can sıkıntısı olur ...ihtiyac deildir ama begenirsin alırsın..fiyatı uygun olur baska ii gorunmek isteris galiba bide..
Caramio Bayan Üye 1 Şub 2008 #16 ben alis veris manyagi deilimdir ya :S sadce takinti var bende ( begendiysem mutlaka alayim ama hemen tek sorunum bu
ben alis veris manyagi deilimdir ya :S sadce takinti var bende ( begendiysem mutlaka alayim ama hemen tek sorunum bu
slma_dnz Bayan Üye 2 Şub 2008 #17 hem can sıkıntısı hemde paraya acımam ne kdr olursa olsun hepsini hiç bakmadan alışverişe harcarım(vicdansız mıyım neyim)
hem can sıkıntısı hemde paraya acımam ne kdr olursa olsun hepsini hiç bakmadan alışverişe harcarım(vicdansız mıyım neyim)
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 14 Eyl 2008 #19 Bu durumdan bende şikayetçiyim .. aLın size sevgiLimLe geçen bir teLefon diyaLoğu -aLo aşkım nbr ? -İyi sn -İyi -Nerdesin ? -aLışverişteyz yaaaa -Napıosun orda ? -aLışveriş yapıorz cnm -Ne aLışverişi ? -Amann boşver yaaa kıyafet fiLan aLıyorz -Ben seni ararım evde ok -Ok piskopat
Bu durumdan bende şikayetçiyim .. aLın size sevgiLimLe geçen bir teLefon diyaLoğu -aLo aşkım nbr ? -İyi sn -İyi -Nerdesin ? -aLışverişteyz yaaaa -Napıosun orda ? -aLışveriş yapıorz cnm -Ne aLışverişi ? -Amann boşver yaaa kıyafet fiLan aLıyorz -Ben seni ararım evde ok -Ok piskopat