Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

Ms.Tekinkus

Bayan Üye
Erkeklerin neden arabayı tek elle kullanırken, kadınların direksiyona iki elle yapıştığını araştıran uzmanlar ilginç sonuçlara ulaştı.
Psikologlara göre erkek sürücüler otomobilini kendisinin bir parçası gibi gördüğü için rahatlıyor bu yüzden de tek eliyle direksiyonu tutuyor.Ayrıca aynı araştırmada erkeklerin otomobillerini anlatırken kendilerden bahseder gibi konuştuklarını ortaya koydu.
Kadın şoförler ise otomobillerini kendilerinden bağımsız bir varlık olarak gördüğü için direksiyona iki elle sarılıyor. Aracı kontrol etmeye odaklandıkları için direksiyonu çift elle tutuyorlar. Kadınların sırf bu yüzden araçlarına isim de verdikleri belirtildi.

Araştırmayı yürüten Doktor Peter Marsh , "Erkekler ilişkileri hakkında konuşmaktan nefret ederler. Ancak otomobilleri ile olan ilişkileri çok farklı. Çünkü onu kendisi olarak tanımlıyorlar'' diye konuştu.

Araştırmada başka ilginç sonuçlar da var. Tek elle oto kullanan erkekler diğer ellerini yüzde 46 oranında vitese koyuyor.

---> Kadınlar neden tek elle araba kullanamaz?

yok saçma bir araştırma olmus ben söyliyim kadınlar kullanma yeteneği yok korkuyo kaza yaparım diye nitekim yapıyorlarda :D

bak canım şimdik şöyle oluyor :D

kaza yaparım diye korkuyorlar bir panik hali içindeler o yüzden kontrollü sürmeye çalışıyorlar direksiyon hakimiyetini sağlamak içinde iki elle tutuyorlar sen hiç araba sürerken konusan bir kadın gördün mü he istisnalar var ama genel olarak konusmazlar dikkatlerini oraya vermişlerdir :D

yok saçma bir araştırma olmus ben söyliyim kadınlar kullanma yeteneği yok korkuyo kaza yaparım diye nitekim yapıyorlarda :D

2. kez kaza yaptım..

Hayattayım..

ve araba kuLLanmaktan vazqecmem..

bu tezin dışındayım..;)

herkes verecek o canı can verirken nasıl verdiğin önemli iyi can kötü can :)

bundan kolay ne var kadınlar işlerini garantiye almak isterler ondna tek elle kullanamazlar aynen yarım saatte araba park ettikleri gibi :D

yapılan işe 'iki elle sarılmak'tan daha güzel ne var ? :11:

kadınlarda gayet iyi bi şekilde tek elle araba kullanabilirler ben bunun örneklerini görüyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri