Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden aramaz?

nones

Bayan Üye
Erkeklerde var diyeceksiniz ama azınlıkta olan bayanlar neden kadınlar mükemmel erkek arıyor...​

---> Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden aramaz?

Erkeklermi aramiyor :)))))) Bu Soruda tabiki kisiye göre degisirde Genelde hersey kar*****li ve iki tarafli diyelim....

mükemmeliğik göreceli bir kavramdır ki kadını erkeği diye bir ayrımı olmaz herkes mükemmeli ister ama yetinmesini bilmeyen kördür ve hiç bir zaman mmükemmeli bulamaz

Kadın böledir..Gidipte çoraplarını koqlayan yere atan birini istemiceq yhaa..Daha doğrusu buu trmizlikle, düzgünlükle yada zevkle alakalıdır...

ASLONDA ŞUNLA ALAKALI..

ERKEKLER ÇORABI YERE ATMAYI UMURSAMAZ AMAN DERAMA KADIN TEMİZDİR BEĞENMEZ..MÜKEMMELL DDRKEN BUNU YAPMAAN BİRİ İSTER..

Erkekler ve kadınların mükemmele farklı bakış açılarından doğuyordur...

:D erkekler mükemmel kadın aramaz çünkü bütün kadınlar mükemmeldir:D

zZzZ cvp veriyorum cünkü mükemmel kadın yoktur :11:

erkeklerde arar yani çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla konuşuorum

insana o ana kadar bosuna yaşadığını hissettiren, hemen okumaya ve araştırmaya sevk ettiren farkındalıktır. hiçbir şey için geç değildir.
biliyormuş gibi yapmaktan iyidir; hele ki hiçbir şey bilmediğinin farkına varmamaya çalışan onca insan varken.anlayana helal olsun xD ;)

Bir erkek olarak soruya cevap veriyorum, çünkü biz erkekler aradığımızı kolay kolay bulamayız. Mesela şu anda kol saatim nerde bilmiyorum. Muhtemelen banyoda çıkarmışımdır.

Yani neymiş erkekler zaten aradığını bulamadığı için mükemmel kadın aramıyormuş.

Çok zevzekçe bir cevap oldu. Yersen artık.

Öncelikle başlıkta bi düzeltme yapalım

Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden mükemmel erkek aramaz gibi olmuş xD

Kadınlarda mükemmeliyetçiliktir tutturulmuş gidiyor

Ama günümüz kızlarına bakıldığında bu tezden çok uzak bir durum var

Erkeklerin mükemmel kız araması lazım

Bulabilene aşkolsun :)

bulupta kör olanada aşk olsun :)

Erkeğin böyle bir takıntısı olamaz ki... Şahsen cinsiyeti kadın olsun 2 ayağı bile olmasın genede evlenirim :)

o "bayan mükemmeli" arıyan kim :S işleri kolaylaştıran bayan, yeterince mükemmeldir gözümde.

Erkeklerin de aramadığına katılmam,,ararlar...kadınlar da pek aradıklarını sanmıyorum cok kız mükemel diye gidip hıckırıklarla döndüğünü gördüm..gene erkek bu konuda daha iyi tesbitler yapar..tabi secici olanlar..

Mükemmel Bir kadın Mükemmel Bi Erkek Araması saçma bence Mükemmel Erkek Arayan Bi kadının mükemmeliginden şüpe ederim GerciGünümüzde Öle olmuşturki Erkek Aramıyor kız Zaten buluyor erkegi :D

(BaziLari) onLar egLenirLer Sonra akiLLari basLarina geLir bir ara hadi artiK evLenmeK istiyorum der Sonra Kimseyi ßuLamaz. Ohhh oLur :p

Erkeğin kadına bakış açısı bellidir kadın kadındır yane :)

ha iş evliliğe gelince süt aranır.

Ama biz adam gibi adam ararız eh onuda bulmak biraz zor olsa gerek aramaya ihtiyaç duyarız diyelim (:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri