Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden aramaz?
Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden aramaz?
Erkeklerde var diyeceksiniz ama azınlıkta olan bayanlar neden kadınlar mükemmel erkek arıyor...
---> Kadınlar mükemmel erkek ararken erkekler neden aramaz?
mükemmeliğik göreceli bir kavramdır ki kadını erkeği diye bir ayrımı olmaz herkes mükemmeli ister ama yetinmesini bilmeyen kördür ve hiç bir zaman mmükemmeli bulamaz
insana o ana kadar bosuna yaşadığını hissettiren, hemen okumaya ve araştırmaya sevk ettiren farkındalıktır. hiçbir şey için geç değildir.
biliyormuş gibi yapmaktan iyidir; hele ki hiçbir şey bilmediğinin farkına varmamaya çalışan onca insan varken.anlayana helal olsun xD
Bir erkek olarak soruya cevap veriyorum, çünkü biz erkekler aradığımızı kolay kolay bulamayız. Mesela şu anda kol saatim nerde bilmiyorum. Muhtemelen banyoda çıkarmışımdır.
Yani neymiş erkekler zaten aradığını bulamadığı için mükemmel kadın aramıyormuş.
Erkeklerin de aramadığına katılmam,,ararlar...kadınlar da pek aradıklarını sanmıyorum cok kız mükemel diye gidip hıckırıklarla döndüğünü gördüm..gene erkek bu konuda daha iyi tesbitler yapar..tabi secici olanlar..
Mükemmel Bir kadın Mükemmel Bi Erkek Araması saçma bence Mükemmel Erkek Arayan Bi kadının mükemmeliginden şüpe ederim GerciGünümüzde Öle olmuşturki Erkek Aramıyor kız Zaten buluyor erkegi