Kadınlar Erkekleri İste Böyle Tanımlıyor..!

RaPizM^^

Bayan Üye
Bir KAdın sitesinden alıntıdır. Bakalım düsüncelere katılıyormusunuz :)

*Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlidir.

*Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir.

* Erkeklere is yaptirmak için isin içine “tehlike unsuru” katmak gerekir. “Aman yangin çikmasin” dediginiz anda erkek mangalin basina geçer.

* Erkekler üzerinde mümkün oldugu kadar çok dügme bulunan telefonlari severler. Çok dügme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakiniz ayni masada üç telefon!).

* Erkek sabahlari gazeteyi ilk okuyan olmak ister ilk siz okursaniz “Ben” likleri yara alir.

* Bir adamin aynada kendisine bakisindan bir baskasina ihtimam gösterme
potansiyeli olup olmadigini anlarsiniz.

* Topluluk içinde asla bir adama bir sey ögretmeye çalismayin. Erkekleri sadece onlarla basbasa oldugunuzda egitebilirsiniz. Toplum önünde hep her seyi biliyor olurlar.

* Bütün erkekler kirpik kivirma aletinden ürker yastigin yanina koysaniz tabanca zannediyorlar.

* “Iliskimiz hakkinda biraz konussak” lafi kadar erkegin kaninin donduran baska cümle yoktur.

* Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder çogu degildir.

* Erkekler kendilerinin de alisveristen nefret ettiklerini bildiklerinden magazalarda “Erkekler” bölümü hemen giris kapisinin yanindadir.

* Dört adam yanyana geldiginde spor konusur dört kadin yanyana geldiginde
erkekleri konusur.

* Bir erkek hiç bir ask filmini ikinci kez izlemez.

* Kadinlar “Onu gerçekten seviyor muyum mutlu olur muyum” diye düsünürken
erkekler “Bu arabanin 240 bastigi dis görünüsünden de belli oluyordur degil mi” türü düsüncelere dalarlar.

* Eger bir erkek “Seni ararim” dedikten sonra aramamissa… Telefon numarasini kaybettiginden veya öldügünden degil görmek istemediginden aramiyordur.

:mafia:

---> Kadınlar Erkekleri İste Böyle Tanımlıyor..!

*Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlidir.

* Erkeklere is yaptirmak için isin içine “tehlike unsuru” katmak gerekir. “Aman yangin çikmasin” dediginiz anda erkek mangalin basina geçer.

hahaha Doğru :)

* Bütün erkekler kirpik kivirma aletinden ürker yastigin yanina koysaniz tabanca zannediyorlar.

bu cok cok doğru xD cidden tırsıyolar xD

*Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir.

Değişik bir yaklaşım xD

haha bir bayan arkadaşım yanımda bunu yaptı bir gün kendine o günden beri arkadaş degiliz xD

evet ashli xD

bende denedim buğra hatta yapılısını da gösterdm napıon sen öle gözüne acıo mu falan die soruolar xD

images

normalde hayır. ama kıvırma sırasında gözkapaklarını sıkıstırırsan yanlıslıkla cok acıo o zaman xD

Kübra ben beceremiyorum kullanmayı bıraktım sonra et sıkışıyo içine xD

yaptım xD kirpiklerin uzunsa dene ben ciddiyim xD

benm 1-2 kere sıkıstı öyle ne biçim acıo varya. bıraktım kullanmayı rimel sürünce kıvrılıo zatn :)

*Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir. Farklı bir bakış açısı xD

Benim için geçerli değil heralde lan yoksa erkek değil miyim ^^

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri