ฬaLLє
Kayıtlı Üye
Aslında bu bir fıkra ama eğlenceli olması için böle yapmak istedim
Bir genç kız yolda giderken ayağı bir şişeye takılmış.Kız şişeyi açınca şişenin içinden cin çıkmış:
Cin: Benden 3 şey dile sana o 3 şeyi vereyim. Ama dilediğinin 10 katını kocana da vereceğim.
Kız: Beni dünyanın en güzel kadını yap.
Cin: Kızım sen ***** mısn? Sen dünyanın en güzel kadını olursan kacan senden daha çok yakışıklı olacak. Ozamn seni başka kadınlarla aldatır.
Kız: Olsun ben dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum.
Cin: Tamam sen bilirsin.
Kız: İkinci dileğimde dünyanın en zengini olmak istiyorum.
Cin: Okadar parayı parayı napacaksın.Bu durumda kocan senden 10 kat daha zengin olacak.
Kız: Olsun ben dünyanın en zengini olmak istiyorum.
Ama kız sevgilisinden kısa bir süre önce ayrılmıştır. Kız çok üzgün ve öfkeliymiş sevgilisine karşı.
Bir genç kız yolda giderken ayağı bir şişeye takılmış.Kız şişeyi açınca şişenin içinden cin çıkmış:
Cin: Benden 3 şey dile sana o 3 şeyi vereyim. Ama dilediğinin 10 katını kocana da vereceğim.
Kız: Beni dünyanın en güzel kadını yap.
Cin: Kızım sen ***** mısn? Sen dünyanın en güzel kadını olursan kacan senden daha çok yakışıklı olacak. Ozamn seni başka kadınlarla aldatır.
Kız: Olsun ben dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum.
Cin: Tamam sen bilirsin.
Kız: İkinci dileğimde dünyanın en zengini olmak istiyorum.
Cin: Okadar parayı parayı napacaksın.Bu durumda kocan senden 10 kat daha zengin olacak.
Kız: Olsun ben dünyanın en zengini olmak istiyorum.
Ama kız sevgilisinden kısa bir süre önce ayrılmıştır. Kız çok üzgün ve öfkeliymiş sevgilisine karşı.