kadına verırsen
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 13 Eyl 2012 #5 ---> kadına verırsen doğru doğru kız arkadaşımdan biliyorum babasından almış çatır çutur harcıyo ben sana vermem kredi kartı felan dedim küsüyoduk çocuk gibi
---> kadına verırsen doğru doğru kız arkadaşımdan biliyorum babasından almış çatır çutur harcıyo ben sana vermem kredi kartı felan dedim küsüyoduk çocuk gibi
G Gocububa Kayıtlı Üye 20 Eyl 2012 #6 ---> kadına verırsen Doğru söze ne gerek kredi kartlarınızı ya hiç vermeyin ya da sınırlı yaptırın kartlarınızı (eğer yapılabiliyorsa)
---> kadına verırsen Doğru söze ne gerek kredi kartlarınızı ya hiç vermeyin ya da sınırlı yaptırın kartlarınızı (eğer yapılabiliyorsa)
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Eyl 2012 #7 ---> kadına verırsen tam olarak oyle degil aslinda kredi karti mevzunda
M Mastor Kayıtlı Üye 20 Eyl 2012 #8 ---> kadına verırsen Kadına verirsen ' deyince... Neyse komik sayılır
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 20 Eyl 2012 #10 ---> kadına verırsen Çokda Doğru Değil çoğu Ailede kadın ekonomiyi yönetiyor
G Gökbörü Kayıtlı Üye 20 Eyl 2012 #11 ---> kadına verırsen Mastor' Alıntı: Kadına verirsen ' deyince... Neyse komik sayılır Genişletmek için tıkla ... abı aklınız fesat ben napym xD
---> kadına verırsen Mastor' Alıntı: Kadına verirsen ' deyince... Neyse komik sayılır Genişletmek için tıkla ... abı aklınız fesat ben napym xD