"Kadıköy'e kazanacağımızı bilerek gideceğiz"

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Galatasaray’ın İtalyan Cesare Prandelli, gözünü 23. haftadaki Fenerbahçe derbisine dikti. Ezeli rakiplerini 15 yıl sonra Kadıköy'de yenmek istediklerini ifade eden Prandelli, 4. yıldız takmak için savaşacaklarını belirtti. Tecrübeli teknik adam, yapılan son transferleri övdü.

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, şampiyonluğun yanısıra bu sezonki hedefleri arasında Kadıköy galibiyetinin de yer aldığını söyledi.

15 yıldır Kadıköy'de yenemedikleri Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmek istediklerini ifade eden prandelli, "Kadıköy’e kazanacağımızı bilerek gideceğiz. Büyük futbolcuların baskıları kaldırıp işlerini çok daha iyi yapması gerekir. Fenerbahçe deplasmanı geldiğinde tek hedefimiz 3 puan olacak" dedi.

"AMACIMIZ 4. YILDIZ"
4. yıldız için iddialı konuşan İtalyan teknik adam, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini değerlendirdi. Prandelli,"Fenerbahçe güçlü bir takım. Taktiksel olarak iyiler. Beşiktaş, sahada ne yapmaları gerektiğini bilen bir oyuncu grubuna sahip. İyi çalışmışlar . Beşiktaş’ı da yarışta çok önemsiyoruz. Şampiyonluğu istiyoruz. Amacımız 4. yıldız" ifadelerini kullandı.

"DEFANS HEP 4’LÜ OLACAK"
Galatasaray'ın oyun planıyla ilgili de bilgiler aktaran Prandelli, "Defans bloğu hep 4’lü olacak, orta saha ve forvet hattı hem rakibimize hem de taktiksel anlayışımıza göre değişim gösterebilir. Oyun olarak büyük yükseliş göstereceğimiz bir yıl olmasını bekliyorum" dedi.

PRANDELLI'DEN YENİ TRANSFERLERE ÖVGÜ
Yeni transferler Tarık Çamdal, Pandev ve Dzemaili’den övgüyle bahseden tecrübeli çalıştırıcı, "Tarık gibi sağ ve sol bekte oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Dzemaili de tam aradığımız orta saha özelliklerine sahip olan bir futbolcu. Dzemaili, derinliği görür ve çok iyi şut çeker. Biz Dzemaili’yi Melo’ya alternatif olsun diye almadık. Birlikte oynayıp ilerleyecekler. Pandev'in de kalitesi ortasa forvet arkasında gole yakın oynar" ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerle daha güçlü ve etkili bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Cesare Prandelli kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu'yu takım içinde düşünmediğini sözlerine ekledi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri
Üst