Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 29 Ocak 2010 #2 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... hahahahahaha yanlış saymamışsam 58 kişi , yazık yaa p tşkler + rep
---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... hahahahahaha yanlış saymamışsam 58 kişi , yazık yaa p tşkler + rep
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 #3 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Ben Bir Galatasaraylı Olsam Bu Konuya Cevabım; En Azından İçinde Türkiye Kupası Görenler Var Derim xD
---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Ben Bir Galatasaraylı Olsam Bu Konuya Cevabım; En Azından İçinde Türkiye Kupası Görenler Var Derim xD
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 #4 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Türkiye Kupası ile ilgili konu açsın öyle desin , alakalı değil konuyla nasıl adminsin sen xD
---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Türkiye Kupası ile ilgili konu açsın öyle desin , alakalı değil konuyla nasıl adminsin sen xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 #5 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Zaten Galatasaraylı Olsaydım Dedim.. Beşiktaşlı Olduğuma Göre No Problem xD
---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... Zaten Galatasaraylı Olsaydım Dedim.. Beşiktaşlı Olduğuma Göre No Problem xD
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 29 Ocak 2010 #6 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın bu kupayı gorenler parmak kaldırsın
---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın bu kupayı gorenler parmak kaldırsın
Buğra1 Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 #7 ---> Kadıköy'de galibiyet değil, beraberlik bile göremeyenler... +Rep Reis xD