Kaderin Cilvesi !

Buğra1

Kayıtlı Üye
Tarih 14 Şubat 2011 Pazartesi. Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın henüz başında Kayserispor kalecisi Volkan Babacan'ın hatalı pası sonucu gelişen bir atakta Niang ile golü buluyor ve 1-0 öne geçiyoruz. 90 dakika sonunda Fenerbahçe, Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda zorlu bir engeli aşıyor. Maçtan sonra Trabzonspor camiası ve medyada Volkan Babacan eski kalecimiz olduğu için şike yapmakla itham ediliyor. Bu haberler üzerine sitemiz üzerinden komplo teorisi uzmanlarına gerçek sanmalarından endişe ettiğimiz bir hikayeyle cevap veriyoruz fakat bugün öyle bir olay gerçekleşiyor ki adeta kaderin cilvesi oluyor bazıları için..

Tarih 27 Şubat 2011 Pazar. Trabzonspor, Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın henüz başında Kayserispor kalecisi Souleymanou Hamidou'nun hatalı pası sonucu gelişen atakta Trabzonspor Jaja ile golü buluyor ve 1-0 öne geçiyor. 90 dakika sonunda Trabzonspor, Kayserispor ile 3-3 berabere kalıyor ve liderlik koltuğunu gerçek sahibine teslim ediyor. Kaderin cilvesi bu olsa gerek..

9 puanlık farkı koruyamayıp, Volkan Babacan'ı şike yapmakla itham edenler! İyi ki Volkan Babacan Trabzonspor'a karşı oynamamış, iyi ki Souleymanou Hamidou iyileşmiş. Ne demek istediğimizi anlayan anlar. Tabii ki anlama yetisine sahipse..

---> Kaderin Cilvesi !

Sadri baba yalnış yapmaz -))

Kimseye gereksiz eleştiride bulunmaz..

Anladık şampiyonsunuz :8:

---> Kaderin Cilvesi !

Benim karate hocam derdiki buğra yalnış spor seçmişiz yaren ne yapalım..

Para yok bu sporda keşke futbol oynasaydım derdi -)

Memleketim trabzon takımım trabzonspor.

Allahın kulu gelse bu gerçeği değiştiremez.

Ben yüreğimle oynatırım kadromu.

Sen parayla oynatırsın.

Anlayacağın bende yalnış takımmı tutuyorum acaba diyerekten kabullendim bi an yenilgiyi.

Yürekten değil ama inanma yani xD

---> Kaderin Cilvesi !

Bugün Barcelona da parayla oynatıyor takımını yaren bak konumuna :) Bir takımda yürekli futbolcu olmazsa ne kadar para verirsen ver verim alamazsın. Sadece futbolculukta değil her meslekte para söz konusudur. Bizim imkanlarımız varki daha fazla veriyoruz. Her maça prim koyabiliyoruz. Ama sen sizin futbolculara yürekli deyipte fenerli futbolculara yüreksiz damgası vuramazsın. Say dersen sayarım bu futbolcuları ve sen de itiraz edemezsin. Sanıyor musunki para olmadan o futbolcular saha da o mücadeleyei versin. Futbolculuga sadece yürek işi olarak bakma onların mesleği o ve para kazanmak zorundalar bu şekilde düşün

---> Kaderin Cilvesi !

Fener / Mısır.

Aziz Yıldırım / Mübarek.

Bu yönetime bi darbe lazım.

Bu adam başınızdayken bu türdeki eleştirilere lütfen açık olalım xD

---> Kaderin Cilvesi !

Eleştiri sadece aleyhine konuşmak değildir lehine konuşmakta bir eleştiridir. Ama tek taraflı olunca şüphe duyuyoruz niyetinizden xD

Fener / Almanya
Aziz Yıldırım / Hitler xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri