. . . Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? . . .
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #1 . . . Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? . . .
O Onurap Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #2 ---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? 1 Kişiye teklif ettim sanıyorum 6 kişidende arkadaş aracılığıyla teklif aldım..
---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? 1 Kişiye teklif ettim sanıyorum 6 kişidende arkadaş aracılığıyla teklif aldım..
sEmih Kayıtlı Üye 24 Eyl 2009 #3 ---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? iLk okuL ve orta okuLda cok geLirdi cinganLarın arasında tek oLdugum icin. hahaha
---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? iLk okuL ve orta okuLda cok geLirdi cinganLarın arasında tek oLdugum icin. hahaha
ReLax BaBy Bayan Üye 24 Eyl 2009 #4 ---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? tkLif etmedim tekLif edenLeRide sayMadım
---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? tkLif etmedim tekLif edenLeRide sayMadım
SeN_UmUtSuN Bayan Üye 24 Eyl 2009 #5 ---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? teklif etmedim =) hergün şapşalın biri geLip ediyo saoLsun her seferindede red cevabını alıyo =)
---> Kaç kişiye teklif ettiniz ya da kaç teklif aldınız sayan var mı? teklif etmedim =) hergün şapşalın biri geLip ediyo saoLsun her seferindede red cevabını alıyo =)