kablolu mu kablosuz modem mi ??

schatzi

Bayan Üye
şimdi arkadaşlar benim kablolu modem ama kablosuza geçmeyi düşünüyorum.sizlere bi soram dedim zararları ve yararları nelerdir bilen varmıı :)

kabLoLu ii eyLeme benim kLavye kobLosuz kapanın eLinde kaLıo vaLLa saka bi tarafa kabLosuz modemi kacak kuLLanabiLiyor dewam sen kabLoLuyaa

Herseyin kabLolusu Güzel Sen elleme Bence. :) Dedigi Gibi Bluetoot iLe Baglantini Kacakta kuLLanabiliyorlar Gerci ona izin vermeyebiLiosunda zor i$ uzun yani. Modemin i$i Seni internete ßaglamak degiLmi ? Evet Kabloluda ßagLicak Kablosuzda. Sen Bildiginden Sasma. :)

bilgisayarın yerini diğer odaya taşımak zorundayım ve tlf kablosunuda taşımak istemiyorum.ozaman başka bi çözümm :(

6 senedır nete baglıyım son 2 senedır kablosuz kullanıyorum walla sifre koydum ewde bır cok PC war laptop falan hec kablo derdım yazıom sıfreyı gırıom zaten sıfresız olsa bıle ADSL kotasız:D ne olurkı Yane:D evdee kabloya anam kızıyor o bakımdan 4VER kablosuz modem:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri