Kabak Tatlısı (vejetaryen)

İnci

1907
Prenses
1 kg. bal kabağı
1,5 bardak şeker
1/2 bardak dövülmüş ceviz içi
Bir fiske tuz (isteğe bağlı)

Kabağı küçük parçalara bölün ve soyup 1 cm kalığında şeritler halinde kesin. Tencereye koyup şeker ve suyu ekleyerek orta ateşte kabaklar şeffaflaşana kadar pişirin (özellikle tencerenin üstünde kalanlar) soğutup, bir spatula ile karıştırmadan servis tabağına alın ve üstlerine dövülmüş ceviz dökün.

Not: Kabak parçaları elden geldiğince karıştırılmamalı bu yüzden de derin olmayan bir tencerede pişirilmelidir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst