k_a_y_r_a

MiRacLe*

Bayan Üye
baktım herkes sayfa yapıyo kendine bende yapayım dedim :D

Ben Kayra
16 yaşındayım
İzmir doğumluyum Aydın'da bulunmaktan pek de hoşlandığım söylenemez..
3 kardeşiz ablam var bitane bnden bi yaş büyük aynı okuldayız :D
bi de küçük erkek kardeşim var 9 yaşında..
ablamla anlaşamam bi kavgamız sırasında kapıyı suratına çarptım kapı kırıldı :D sinirlendiriyo uyuz :D kardeşimle eskiden anlaşırdık şimdi anlaşamıyoz bana karşı çıkıyo :D

müzik dinlemeye bayılırımmm
punk tercihimdir,emo'ları sewmem :D
dinlediği müziği hayatına yansıtmayanlardanım,yansıtcam da nolcak :D
Green Day hastasıyım
ama good charlotte hoobastank nirvana
sex pistols ve the exploited da dinlerim..
eskiden karanlıktan korkardım şimdi korkmuyorum :D
pek uçuk kaçık hayallerim yok ama sürekli hayal kurarım ders sıkıcıysa veya da yanlızsam hayal kurmak kaçınılmaz olur bu hayaller genellikle gelecekle ilgili olur ama eğer sewgilim varsa onunla ilgili olduğu da olmuştur :D Aşkta pek başarılı olduğum söylenemez..Kimseyi uzun süre sevemiyorum..
bazen çok çekingen ve duygusal olabiliyorum şimdiden söyliyim alınganım !! :D

annem bana hamileyken dik bi merdivenden düşmüş(hamile olduğunu bilmiyomuş) ama hayata tutunmuşum :D sewiyorum hayatı :D bu yüzden bana evde süpriz bebek diyolar :D ha bide babam bana bidi diyo bebekken biraz ufakmışım normal bebeklere göre de..:D
bebekken çok şişmanmışım ve sarı saçlıymışım ama şimdi zayıf ve siyah saçlıyım :D çocukken yaramaz değildim..bütün mahalleyi toplar oyun oynardık bi tane şaziye teyzemiz vardı gürültü yapınca bağırırdı hatta bi kere bağırdıktan sonra devam ettik diye bi arkadaşın üstüne su dökmüştü balkondan:D çok çektirdik ona ya :D şimdi izmire gidince beni gördüğünde ahh güzel kızım ne kadar büyümüşsün diyo ona yaptıklarımızı düşününce içim parçalanıyo :( çok okul değiştirdim bu yüzden çok arkadaşım var :D 5.sınıftayken Aydın'a geldik.. o günü hiç sevmiyorum.. hayat devam ederken büyüdüm ve işte burdayım :D

birçoğunuz tanımıyo beni benim de onları pek tanıdığım söylenemez :D
neyse..Benden de bu kadar..Sizi tanıdığım için çok mutluyum :D seviyorum sizi düşler ailesi !! :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri