ATfjrnet_Dk
H HaDeS Kayıtlı Üye 30 Ağu 2011 #3 ---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) klinsman varsa olur.dun gibi hatirliyorum bu maci.kuzey kore maci 3-2 almanya kazanmisti.
---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) klinsman varsa olur.dun gibi hatirliyorum bu maci.kuzey kore maci 3-2 almanya kazanmisti.
H HaDeS Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #5 ---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Ares45' Alıntı: yok ya..aynında görüntü Genişletmek için tıkla ... yuksek alkolluyken, gol videolarina yorum yapma ares amca..
---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Ares45' Alıntı: yok ya..aynında görüntü Genişletmek için tıkla ... yuksek alkolluyken, gol videolarina yorum yapma ares amca..
H HaDeS Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #7 ---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Dream' Alıntı: Benim gibi vurmuş Genişletmek için tıkla ... sizin gibi gencleri, de yesil sahalarda gormek isteriz ozaman,ahmet hocam
---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Dream' Alıntı: Benim gibi vurmuş Genişletmek için tıkla ... sizin gibi gencleri, de yesil sahalarda gormek isteriz ozaman,ahmet hocam
NewCS Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #8 ---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Olur her zaman.Ayarlayın yeterki bir maç
H HaDeS Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #9 ---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Dream' Alıntı: Olur her zaman.Ayarlayın yeterki bir maç Genişletmek için tıkla ... benden gecti be ahmetcim, ben hincal uluc gibi sadece yorum yapmayi seviyorum
---> Jurgen Klinsmann (world cup usa 94) Dream' Alıntı: Olur her zaman.Ayarlayın yeterki bir maç Genişletmek için tıkla ... benden gecti be ahmetcim, ben hincal uluc gibi sadece yorum yapmayi seviyorum