jüpiter ve etkileri Türkiye icin!!

rapor

Kayıtlı Üye
Jüpiter döndü dolastı ve nıhayet 12 sene sonra gercek burcuna geri geldi.Yay burcunda pozitif hareket edecektir her sekilde büyüme,gelişme,azim ve sanslar getirecektir.Karakter olarak iyi bir gezegen olarak kabul edilmekle birlikte kişi veya kurumlar bu enerjiyi asırı derecede harcarsa olayları cıgrından cıkarır ve bas edilmez derecede buyutur burda dikkat edildigi takdirde hep fayda saglar ben bu yazımda yalnızca Türkiye üzerinde ki yapabılecegını varsaydıgımız hareketlerıne degınecem ve bırazda burcu,yükseleni ve yay burcunda dogustan jupiterle dogan kişilere yapabılecegı etkılerden bahsedecem.
Türkiye'nin 6.evinde Yay burcu hakimiyet sürmekte buraya bu sene 2007 ye damga vurmasını bekledigim Jüpiter girdi.Tahmınlerımden önce sunu belırtmek isterim ki yazacaklarım sadece benim naçizane tahmınlerımdir tutar veya tutmaz bunu bilemeyız ben yorum getırecem kendi fikrim dogrultusunda baska göruslerı olanlarda vardır zaten bu etkılerle ılgılı yorum yapacak kişiler olabılır konuya ilgili olursanız fikir belirtirseniz dogruya ulasmak daha kolay olur bunu belirtmek istedim.
6.ev hakkında bıraz bılgı vereyım daha kolay anlasılsın diye bu evin işleyişleri sosyal hizmetlere ve her türlü hizmet sektörünü simgelemekte olup,basta saglık sektörü,temizlik ve hijyen,beslenme,giyim kusam,görünüm vb işleri kapsar buradaki gezegenin karakterine ve bulundugu burca göre yansımalar yapar bunu acıkladık yorumlara geceyim hemen.
En basta Jüpiter adalet,felsefe,yabancı diller ugraslar ve dini konulara cok yakın bir gezegendir burada ki evde bu konuları gelıstırecektir.Uluslararası seyahatler ve meseleler olaylar yine bu gezegenle hareket edebilir.Herkes bilir ki
gecenlerde Hristiyan aleminin lideri "Papa" Türkiyedeydi bu Dini ve uluslararası bir seyahatti burda Jüpiterin ilk eve girişiyle birlikte Türkiye üzerinde Dini bir takım etkiler yaymaya basladıgını gördük Ortodoks ve hrıstıyan alemi barıs imzaladı ki bu iki dini kurumlar ezelden beri dusmandı ve buna son verdıler bu olumlu bır gelısme oldu Türkiye'ye gelen Papa basta tepki topladı fakat olumlu etkıler yayan Jüpiter herseyi iyimserlik boyutunda pozitif bir hale getirdi ve iki Din inancı tekrar iletişim kurup uzlasmaya basladı.
Müslüman alemi bu sene fazlaca dünya üzerinde kendisini fark ettirecektir diger devletler Müslüman devletlerin önemine deginecek ve yakınlasmaya baslıyacaktır.Bir diger önemli hususta Türkiye'nin AB üyeligi bu konu bu sene son seklini alır ya girer yada tamamen ayrılır gider bu sene Türkiye icin en hassas konulardan biri de bu konu olacaktır cunku 2008 de Türkiye nin ortaklık evine Jüpiter gececek ki burada Türkiye cok önemli ortaklıklar ve müttefikler kazanacaktır yeni antlasmalar yapacaktır Jüpiter gelişme gezegenidir buraya gelmeden önce yapılması gereken işleri olan Türkiye kısaca Üzerine düsenleri yaparsa kesinlikle Avrupada söz sahibi olur bu kacınılmaz bir konu olacak.
Yay cok eglenceli neseli bir burc karakterindedir buraya giren Jüpiter daha da eglenceli bir hal verdi böylelikle bu burca, bu burcta doganların ve yukseleni yay olanların 2007 yılında yeni girişimlerde bulunması kendılerı acısından cok sanslı sonuclar getırebılır.Bu burca mensup etkısınde olan kişiler en basta cesitli konularda engin bir tecrube kazanacaktır daha önce akıllarına gelmeyen bir türlü kabul etmedıklerı fikirleri ögrenip kanıksayacak ve entellektüel sevıyede maksimum duzeyde genişleyeceklerdir dolayısıyla sınavlara hazırlanan yada okuyan kişiler icin daha da önemli etkilere acık bir hareket sergileyebılır bu da yeni egitim ögretim olanakları degısen sartlar getırebılır hazırlıklı olmak gerekebılır yenılıklere derim.
Sosyal hizmetler,Din kurumları,Eglence sektörü vb yeni gelişmeler ve olanaklar cıkacaktır bunlara da fazlaca dikkat etmek gerekir.Söyle bir sey var ki tahmınımce Türkiye daha cok calısmak ve gelişmek zorunda kalacak cunku 2.ev de ki saturn geri harekete baslıycak 8.evde neptün ile karsıt olacak demem odurki ekonomik alanda bır takım aksamalar ve sorunlar yaklasmakta bu ancak fazla calısmayla gıderılır yeni formuller getırılecek yasalar cıkabılır ekonomik olarak yeni uygulamalar getırılebılır Jüpiter bunlara da etki edecektir etmezse zaten Kriz cıkar
Toplum üzerinde ki iyimserlik ve gelişim etkisi ise hos bir sey herkes daha fazla
calısmaya kendını adayacak her ne işle ugrasıyorsak buyuk bir azim ve sevkle calısmaya gayret edecegız.Ama basta dedıgım gibi cok eglenceli bir gezegen oldugu icin işleri bosta verebılırız bundan dolayı dikkat etmek lazım bu gezegen agır calıstırma disiplini getirmez fakat istemedıgımız derecede fazlaca angarya iş cıkarabılır bunların yapılması sorunu getırır ki biz boslarız eglenmek ve gırgır gecmek ısterız bunu yapmaz da işleri halledersek bir daha angarya yapmaz tabiri caizse "Patron" oluruz o konuda!
Son sözlerim;Bence cok pozitif bir konumda yer aldı kendine Jüpiter 2007 sonrasında belki cok arıycaz bu gezegeni ve etkilerini ama bulamayabılırız bir daha ki seferde dönüpte gelene kadar! kader cizgisi cok olaylara gebe olabılır bizden yapmamızı istedıgı sey barıs,uyum,inanc,azim pozitif ilimlerde gelişmek ve ilerlememizdir baska bir istedıgı yok bunu yaparsak (Türkiye icin dıyorum bunları!)
sorunsuzca gelecege bakabılırız hayırlı ugurlu olsun umarım sansları degerlendırırız!Herkese basarılar ve iyigünler dilerim hoscakalın.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri