Juliet Lütfen Bunu Oku!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İzmirliBoy

Kayıtlı Üye
Juliet asıl isminle Dila.burdan sana bir itirafta bulunmak istiyorum..beni tanımıyorsun ama ben seni sürekli görüyorum ama farkında değilsin.benim mahallemde oturuyorsun sürekli camdayım seni görürüm diye.bazen işe gidip gelirken yolda görüyorum seni inan kalbim duracak gibi oluyor.bu başlık sana saçma gelenilir ama inan san karşı açılamadım hiç tam cesaretimi toplıyacakken utandım.burada buldum seni ve aklıma bu fikir geldi.umarım bu başlık silinmez ve sen okursun.seni burada bulmam çok büyük bir şans oldu birgün bir internet cafede gördüm seni yanına oturdum sen bir ara kasanın oraya gittiğinde bu siteyi gördüm ve nikini okudum.sen beni hiç fark etmedin ama sana delice aşık olan biri var.eğer benimle tanışmaya evet dersen yanına gelip açıklayacağım kendimi eğer hayır dersen aşkımı kalbime gömerim.belkide beraber olduğun biri vardır o yüzden sana hemen gelmek istemedim.senden cevap bekliyorum Dila umarım beni yanlış anlamazsın eğer kabul edersen çok mutlu olacağım.hergün seni görmek ama konuşamamak çok kötü benim için.senden cevap bekliyorum.:174:

---> Juliet Lütfen Bunu Oku!!

duygularını içindekileri güzel dile getirmişssin
büyük cesaret hayırlısı neyse o olsun
bakalım kendısının cevabını beklıorum merakla :)

vay be.

valla

aşk adama dedekliflik bile yaptırıo.

helal.

ahh aşk ahh romeo'n burda sen nerdesin :)

emin oL o bunu öğrendiğinde bu aşk sana şuanki aLdığın hazzı vermeyecek :)

yinede yaşamaya değer diyosan hayırLısı..

Bu tür şeylere neden inanasım gelmıyor bılmıyorum gerci sebebi teknoloji olabılır.

herneyse eğer gerçekse, sevdiğine kavusman dileğiyle.

İyi de bebe herşeyi yazmış internet cafe de gördüm burayı demesi beni inandırdı şahsen ; eğer cafeye gittiysen :)

cafeye gittim gitmedim değil bizim burda sadece bir cafeye gidiyorum zaten bir işim olursa çıktı falan almak için..gerçi bu siteyide kimse bilmiyor yakından tanıdığım biri dışında ki oda bayan..o numara yapıyor dicem ama yapmaz zaten sordum onada bu durumu ben değilim dedi..

böyle gizli işleri zaten sevmem çıkıp söyliyecekti karşıma baştan kaybetti..gerçi cevap yine olumsuz olurdu hahaha

neyse yaa kapatalım bu konuyu açmaya bile gerek yoktu ;)

yalnız bu kişinin IP numarasını nasıl öğrenebilirim ben?

Semih'te vardır (Diesel) , admin panelinden verir.
Ip numarası bi işine yaramaz ki , belki cafeden yazdı ? hahaha

Hoş bir şakamı yoksa, gerçekten ilan-ı aşkmı? Bana sanki şaka gibi geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri