İzmirliBoy
Kayıtlı Üye
Juliet asıl isminle Dila.burdan sana bir itirafta bulunmak istiyorum..beni tanımıyorsun ama ben seni sürekli görüyorum ama farkında değilsin.benim mahallemde oturuyorsun sürekli camdayım seni görürüm diye.bazen işe gidip gelirken yolda görüyorum seni inan kalbim duracak gibi oluyor.bu başlık sana saçma gelenilir ama inan san karşı açılamadım hiç tam cesaretimi toplıyacakken utandım.burada buldum seni ve aklıma bu fikir geldi.umarım bu başlık silinmez ve sen okursun.seni burada bulmam çok büyük bir şans oldu birgün bir internet cafede gördüm seni yanına oturdum sen bir ara kasanın oraya gittiğinde bu siteyi gördüm ve nikini okudum.sen beni hiç fark etmedin ama sana delice aşık olan biri var.eğer benimle tanışmaya evet dersen yanına gelip açıklayacağım kendimi eğer hayır dersen aşkımı kalbime gömerim.belkide beraber olduğun biri vardır o yüzden sana hemen gelmek istemedim.senden cevap bekliyorum Dila umarım beni yanlış anlamazsın eğer kabul edersen çok mutlu olacağım.hergün seni görmek ama konuşamamak çok kötü benim için.senden cevap bekliyorum.:174: