Cim-Bomun dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba, İngiliz The Sun gazetesine verdiği özel röportajda Chelsea Menajeri Jose Mourinho için çarpıcı ifadeler kullandı.
Fildişi Sahilli yıldız iki sayfalık söyleşide, Mourinhonun 2004 yılında kendisini Marsilyadan, Chelseaye transfer ettiğini hatırlatarak, Onunla aramızda hiç kopmayacak özel bir bağ var diye konuştu.
Mourinhonun transferi için Fransaya kadar geldiğini kaydeden Drogba, Bana, Eğer Henry veya Nistelrooy gibi büyük bir forvet olmak istiyorsan benimle birlikte İngiltereye gelip Chelseade oynamalısın demişti. Ben o zaman Fransa Liginin iyi bir oyuncusuydum ama Jose beni dünyanın en iyi forvetlerinden biri yaptı. Bu yüzden Jose için dünyanın sonuna kadar gidebilirim ifadelerini kullandı.
Drogba, Mourinhonun her zaman doğruları söyleyen bir teknik adam olduğunu da kaydetti. Sarı-kırmızılı futbolcu, Bazı maçlardan sonra yanıma gelip, Bugün iyi oynamadın derdi. Ben de onun istediği seviyeye çıkmak için daha fazla çalışırdım. Motivasyon konusunda en iyisi oydu dedi. Drogba,
18 Martta Chelsea ile Stamford Bridgede oynayacakları maçı heyecanla beklediğini sözlerine ekledi.
Milliyet