‘Jose için dünyanın sonuna bile giderim'

Farkedmez

Tanrı TÜRK'ü Korusun!
Kayıtlı Üye
-jose-icin-dunyanin-sonuna-bile-giderim--3891492.Jpeg

Cim-Bom’un dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba, İngiliz The Sun gazetesine verdiği özel röportajda Chelsea Menajeri Jose Mourinho için çarpıcı ifadeler kullandı.

Fildişi Sahilli yıldız iki sayfalık söyleşide, Mourinho’nun 2004 yılında kendisini Marsilya’dan, Chelsea’ye transfer ettiğini hatırlatarak, “Onunla aramızda hiç kopmayacak özel bir bağ var” diye konuştu.

Mourinho’nun transferi için Fransa’ya kadar geldiğini kaydeden Drogba, “Bana, ‘Eğer Henry veya Nistelrooy gibi büyük bir forvet olmak istiyorsan benimle birlikte İngiltere’ye gelip Chelsea’de oynamalısın’ demişti. Ben o zaman Fransa Ligi’nin iyi bir oyuncusuydum ama Jose beni dünyanın en iyi forvetlerinden biri yaptı. Bu yüzden Jose için dünyanın sonuna kadar gidebilirim” ifadelerini kullandı.
Drogba, Mourinho’nun her zaman doğruları söyleyen bir teknik adam olduğunu da kaydetti. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Bazı maçlardan sonra yanıma gelip, ‘Bugün iyi oynamadın’ derdi. Ben de onun istediği seviyeye çıkmak için daha fazla çalışırdım. Motivasyon konusunda en iyisi oydu” dedi. Drogba,
18 Mart’ta Chelsea ile Stamford Bridge’de oynayacakları maçı heyecanla beklediğini sözlerine ekledi.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri