~AnıL~
Kayıtlı Üye
Malzemeler
1 bardak et suyu2 adet yaprak jelatin½ bardak soğuk su1 yemek kaşığı limon suyu
1 bardak doğranmış pişmiş et½ bardak pişmiş bezelye, havuç ya da kereviz2 adet yeşil bibertuz-karabiber
Hazırlanışı
1-Jelatini 10 dakika soğuk suda bekletin
Kaynamış et suyuna süzülmüş jelatinleri ve limon suyunu katın
2-Doğranmış et ve sebzeleri birbirine karıştırın
Tuz ve karabiber serpin
Bu karışımı ılık et suyu ile karıştırın
Bir kalıba boşaltıp birkaç saat soğukta bekletin
Sonra servis tabağına ters çevirin
Not: Et salatasını dana, koyun, tavuk, balık etlerinin herhangi birinden hazırlayabilisiniz
1 bardak et suyu2 adet yaprak jelatin½ bardak soğuk su1 yemek kaşığı limon suyu
1 bardak doğranmış pişmiş et½ bardak pişmiş bezelye, havuç ya da kereviz2 adet yeşil bibertuz-karabiber
Hazırlanışı
1-Jelatini 10 dakika soğuk suda bekletin
Kaynamış et suyuna süzülmüş jelatinleri ve limon suyunu katın
2-Doğranmış et ve sebzeleri birbirine karıştırın
Tuz ve karabiber serpin
Bu karışımı ılık et suyu ile karıştırın
Bir kalıba boşaltıp birkaç saat soğukta bekletin
Sonra servis tabağına ters çevirin
Not: Et salatasını dana, koyun, tavuk, balık etlerinin herhangi birinden hazırlayabilisiniz