Jelatinli Et Salatası

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Malzemeler


1 bardak et suyu2 adet yaprak jelatin½ bardak soğuk su1 yemek kaşığı limon suyu


1 bardak doğranmış pişmiş et½ bardak pişmiş bezelye, havuç ya da kereviz2 adet yeşil bibertuz-karabiber
Hazırlanışı


1-Jelatini 10 dakika soğuk suda bekletin


Kaynamış et suyuna süzülmüş jelatinleri ve limon suyunu katın


2-Doğranmış et ve sebzeleri birbirine karıştırın


Tuz ve karabiber serpin


Bu karışımı ılık et suyu ile karıştırın


Bir kalıba boşaltıp birkaç saat soğukta bekletin


Sonra servis tabağına ters çevirin


Not: Et salatasını dana, koyun, tavuk, balık etlerinin herhangi birinden hazırlayabilisiniz
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst