~AnıL~
Kayıtlı Üye
Malzemeler
2 adet yaprak jelatin½ bardak soğuk su 1 ½ bardak sıcak su1 yemek kaşığı limon suyu1 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz½ bardak küp şeklinde doğranmış salatalık½ bardak ince doğranmış yeşil soğan½ bardak ince doğranmış kırmızı turp
Hazırlanışı
1-Jelatini soğuk suda yumuşatın, sıcak suda eritin
içine limon suyu, sirke, ve tuz katın
2-Jöle hafif donarken, doğranmış sebzeleri karıştırın ve yağlanmış bir kalıba boşaltıp dolapta soğumaya bırakın
3-Yeşil salata yaprakları üzerine ters çevirin, mayonezle birlikte servis yapın
2 adet yaprak jelatin½ bardak soğuk su 1 ½ bardak sıcak su1 yemek kaşığı limon suyu1 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz½ bardak küp şeklinde doğranmış salatalık½ bardak ince doğranmış yeşil soğan½ bardak ince doğranmış kırmızı turp
Hazırlanışı
1-Jelatini soğuk suda yumuşatın, sıcak suda eritin
içine limon suyu, sirke, ve tuz katın
2-Jöle hafif donarken, doğranmış sebzeleri karıştırın ve yağlanmış bir kalıba boşaltıp dolapta soğumaya bırakın
3-Yeşil salata yaprakları üzerine ters çevirin, mayonezle birlikte servis yapın