Jason Caires Taylor-Sualtı Heykeli Müzesi

lolamera

Bayan Üye
Forumda bu konu var ama oldukça eski ve resimlerim farklı lütfen kaldırılmasın :R

Dünya'nın en büyük sualtı heykel müzesi Meksika'da kuruluyor. Denizin altına indirilen heykeller hem estetik açıdan hem de turizme katkısı bakımından büyük ilgi görüyor.Meksika’nın Cancun kıyılarında, yeni bir sualtı heykel sanatçısı Jason Taylor “zımni evrim” açtı. Sergide, 400 tane tam bir bedende yapılan heykeller sunuyor

Çalışmaların toplamı 2 ton ağırlığında ve 10 metre derinliktedir. Tüm kompozisyon,çevre dostu malzemelerden yapılmıştır.

Mercan heykeller obrastut ve deniz hayvanları, birçok türe ev olarak hizmet verecek Heykeller turistleri eğlendirmek için değil, aynı zamanda sadece deniz ortamını iyileştirmek için tasarlanmıştır.

7my0q.jpg

7my3d.jpg

7my41.jpg

7my4q.jpg

7my5c.jpg

Bunlarda açılış resimleri xD

7my6x.jpg

7my7p.jpg

---> Jason Caires Taylor-Sualtı Heykeli Müzesi

wow! çok etkileyici gerçekten . teşekkürler, meksika'da dalmış kadar oldum. serinledim valla xD

---> Jason Caires Taylor-Sualtı Heykeli Müzesi

Aynen canım resimlere bakınca etkilenmeden geçemiyor insan bir sürü resim vardı ama video var diye eklemedim..:R Çok ilginç ve güzel bir çalışma olmuş sahsen hayran kaldım...:Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri