Jambonlu Patatesli Kuşkonmaz (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Jambonlu Patatesli Kuşkonmaz (Almanya)

4 kişilik

MALZEME:

1'er kilo beyaz ve yeşil kuşkonmaz,
1 kilo taze patates,
150'şer gr. dilimlenmiş jambon çeşitleri.

Yapılışı

1. Kuşkonmazları tarife göre haşlayın.
2. Patatesleri soyarak, tuzlu suda 10-12 dakika haşlayın. Suyunu dökün, patatesleri sıcak tutun.
3. Jambon dilimlerini bir servis tabağına dizin.
4. Kuşkonmazları sıcak bir servis tabağına koyun. Jambon, çeşitli sos ve patates ile servis yapın. Servis tabaklarını bir ısıtıcının üstünde bekletin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst