sllsn
Bayan Üye
MALZEMELER:
( 4-6 kişilik )
* 500 Gr Spagetti
* 250 Gr Jambon
* 4 Adet Yumurta
* 4 Çorba Kaşığı Krema
* 150 Gr Rende Peynir
* Zeytinyağı Ve Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Spagetti sıcak suda 56 dakika yağ ve tuz atılarak haşlanır. Jambonlar ince uzun (jülyen) şeklinde kesilip yağ ile tavada kavrulur, yumurtalar kırılıp çevrilir. Daha sonra krema ve tatlandırıcılar ilave edilerek,haşlanmış spagetti ile karıştırılıp rendelenmiş peynir serpilerek servis yapılır.
( 4-6 kişilik )
* 500 Gr Spagetti
* 250 Gr Jambon
* 4 Adet Yumurta
* 4 Çorba Kaşığı Krema
* 150 Gr Rende Peynir
* Zeytinyağı Ve Tatlandırıcılar Yeteri Kadar
HAZIRLANIŞI:
Spagetti sıcak suda 56 dakika yağ ve tuz atılarak haşlanır. Jambonlar ince uzun (jülyen) şeklinde kesilip yağ ile tavada kavrulur, yumurtalar kırılıp çevrilir. Daha sonra krema ve tatlandırıcılar ilave edilerek,haşlanmış spagetti ile karıştırılıp rendelenmiş peynir serpilerek servis yapılır.