Jamaica Puf

İnci

1907
Prenses
100 gr milföy hamuru
2
muz, soyulmuş ve dilinmiş
2 çay kaşığı
limon suyu
250 gr krem şanti
25 gr
fındık, kıyılmış
Üstü için şeker

Hamuru 23 cm. kare boyutunda açın. Kenarlarını bıçakla keserek düzeltin ve 9 x 8 cm. boyutlarında karelere kesin. Bu kareleri yağlanmış tepsiye dizip sıcak fırında 10 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Muzları
limon suyunda döndürün. Keskin ve küçük bir bıçakla pişen karelerin arasını özenle açın. Alt parçaya krem şantiyi sıkıp, üstüne kıyılmış fındık serpiştirdikten sonra, bir dilim de muz koyun ve üst parçayı kapatın. Servis yapmadan önce, üzerine pudra şekeri dökün.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst