Jaja transferini anlattı..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un yeni golcüsü Jaja, transferini anlatırken, Süper Kupayı alan bordo mavililer hakkında açıklamalarda bulundu..

jacksonjaja_tsforma.jpg

Trabzonspor’un yeni transferi Jaja bordo mavili ekibine transferini anlattı. Brezilyalı golcü "Menajerimin Trabzonspor’dan teklif olduğunu söyledi. Ben de Trabzonspor’un iyi bir takım olduğunu biliyordum. Başkanla tanışma oldu ve transferim gerçekleşti. Kupa finali olduğu için izledim. Trabzonspor iyi takım ve bugün kupayı aldılar" dedi.

Liverpool eşleşmesi hakkında açıklamalarda bulunan Jaja “Futbolda her şey olabiliyor. Türkiye ligini biliyorum iyi çalışırsak herkesi yenebiliriz. Bugün takımı gördüm iyi çalışmışlar bende çok çalışarak katkıda bulunmak istiyorum. Takım için her şeyin en iyisini vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Maçın adamı olan Teofilo için “İyi oyuncu olduğunu gördüm ve bugün güzel goller attı. Tabiî ki forvet olarak Teofilo’yu ve Alanzinho’yu beğendim. Takıma iyi katkıda bulundular” sözlerini söyledi.

“Seyirciler çok ateşliler böyle coşkulu taraftarın önünde oynamak mutlu ediyor beni” diyen Brezilyalı golcü taraftara hayran kaldığını belirtti.

Eski takımında Beşiktaş’a attığı gol için de “Beşiktaş’a attığım gol güzeldi ama o gol geride kaldı. Şimdi o zamanı bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor” dedi.

Trabzonspor’un yaptığı teklifin kendisi için en iyi teklif olduğunu belirten Jaja, araştırdıktan sonra bordo mavili takıma geldiğini söyledi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri