Jackson İtalyan mafyasından korkuyordu

AySe^^

Bayan Üye
Michael Jackson’ın, bir arkadaşına bıraktığı telefon mesajları büyük yankı uyandırdı.

GEÇTİĞİMİZ yaz hayatını kaybeden pop müziğin kralı Michael Jackson’ın bir arkadaşının telesekreterine bıraktığı mesajlar büyük yankı uyandırdı. Daphne Barak’ın eline geçen telesekreter mesajlarında, ünlü yıldız, peşinde İtalyan mafyasının olduğunu, bu nedenle kaçmak için para bulması gerektiğini söylüyordu. 2003 yılına ait kayıtların ilkinde, kimsenin kendisini bulamayacağı bir yere gitmek istediğini ifade eden Jackson’ın, adı açıklanmayan birine gönderdiği mesajda, “Ben Michael. Bu çok önemli, 150 numaralı hesaba para yatırman lazım. Çünkü hayatımdan endişe ediyorum. ....’ya güvenmiyorum beni sabote etmeye çalıştığına dair şeyler duydum. Şu an başka bir yerde olmak istiyorum. İstediğim gibi bir yer buldum. Bana yardım et. Biz kardeşiz” dediği duyuluyor.

‘KAÇMALIYIM, YARDIM ET’
Jackson, ikinci mesajda ise, İtalyan mafyası olduğunu söylediği birinden bahsederek, “Ben Michael. Burada saat sabahın 5 buçuğu, bu yüzden sesim uykulu ve gerçekten bitkinim. Lütfen mesajlarımı kontrol et. Çok endişeliyim. O adama güvenmiyorum. İtalyan mafyasından olduğunu düşünüyoruz. Ondan daha zekice davranmak zorundayız. Lütfen bu konuda bana yardım et. Uzaklaşmak için o paraları almam gerekiyor” diyor.

‘PEŞİMDELER’
Şarkıcının diğermesajlarda ise “Konuşmak istediğim mesele çok gizli. Bir Alman veya İsviçre bankasına 1 milyar dolar yatırılmasını istiyorum. Lütfen bana bunun için kızma. Peşimdeler” dediği belirtildi. Reçeteli ilaçlarını fazlaca aldığı için zaman zaman paranoyakça düşüncelere kapıldığı belirtilen Jackson’ın lüks olan hayat standardını sürdürmekte zorluk çektiği düşünülüyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri